22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Κάρτερ χρόνια δεν κοιτά (vids)

Η ηλικία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας αριθμός, ειδικά όταν βρίσκεται σε τέτοια αγωνιστική κατάσταση όπως ο Βινς Κάρτερ.

Έχοντας ήδη κλείσει τα 42 του, ο γκαρντ/φόργουορντ των Ατλάντα Χοκς που αγωνίζεται στο ΝΒΑ από το 1998, όταν έκανε το ντεμπούτο του με τους Τορόντο Ράπτορς, δεν είναι διατεθειμένος να κρεμάσει άμεσα τη φανέλα του. Έχοντας αγωνιστεί επίσης σε Νιου Τζέρσεϊ Νετς, Ορλάντο Μάτζικ, Φοίνιξ Σανς, Ντάλας Μάβερικς, Μέμφις Γκρίζλις και Σακραμέντο Κινγκς, έχοντας αναδειχθεί οκτώ φορές all star (2000-2007) και έχοντας κερδίσει μία φορά στο διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game (2000) θεωρεί πως το τέλος δεν έχει έρθει ακόμα.

https://www.youtube.com/watch?v=LrIfS5_TyQQ

Ο Αμερικανός πραγματοποιεί τις καλύτερες εμφανίσεις του την τελευταία πενταετία με τη φανέλα των «γερακιών». Μπορεί να απέχει από τους 27,6π. που είχε στο αποκορύφωμα της καριέρας του, στις αρχές του 2000 με τους «πτερόσαυρους», οι μέσοι όροι του όμως είναι φέτος ανεβασμένοι τουλάχιστον όσον αφορά στο σκοράρισμα (7,1π., 2,5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 61 ματς, ενώ πέρυσι είχε 5,4π., 2,6 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ σε 58 παιχνίδια με τους «βασιλιάδες»).

https://www.youtube.com/watch?v=fuS_fh9sLXI&t=74s

Αυτά που μετρούν περισσότερο είναι η ψυχή και η θέληση. Ο Βινς Κάρτερ αισθάνεται καλά, γεγονός που του επιτρέπει να ελπίζει σε ακόμα μία σεζόν δράσης στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Όπως δήλωσε, άλλωστε, θέλει να επιστρέψει του χρόνου στο ΝΒΑ για να παίξει στην 22η -και, αυτή τη φορά, τελευταία- σεζόν στην καριέρα του. «Πιστεύω πως μπορώ να αγωνιστώ για ακόμα ένα χρόνο. Στο τέλος της σεζόν βλέπω πώς αισθάνομαι κάθε φορά. Προφανώς, όταν χτυπάει το τηλέφωνο και υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες είναι καλό. Προσωπικά, πιστεύω πως μπορώ να συνεχίσω, άρα γιατί όχι;», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ESPN.

https://www.youtube.com/watch?v=aoMpOrmnLWk



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ