15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Κάρολ «έσπασε» το φράγμα των 2.500 πόντων (vid)

Ο Τζέισι Κάρολ μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης απέναντι στην Ζαλγκίρις, όμως την δουλειά του την έκανε και την χθεσινή βραδιά δεν θα την θυμάται μόνο για τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αμερικανός σουτέρ αποτελεί έναν από τους πιο δεινούς σκόρερ της Ευρώπης και μόνο μερικά εκατοστά να έχει περιθώριο μπορεί να «πληγώσει» την αντίπαλη ομάδα. Ο Κάρολ μετά από ιδιαίτερη σκέψη το περσινό καλοκαίρι αποφάσισε να μην αποσυρθεί αλλά να παραμείνει στα παρκέ και μέχρι στιγμής φαίνεται να κερδίζει το... στοίχημα με τον εαυτό του.

Στην χθεσινή αναμέτρηση μπήκε για ακόμη μία φορά στα... βιβλία της Εuroleague, καθώς με τους 12 προσωπικούς του πόντους ξεπέρασε το «φράγμα» των 2.500 πόντων στην διοργάνωση. Ο Αμερικανός παίκτης βρίσκεται εδώ και εννιά χρόνια στη Μαδρίτη και έχει συνδυάσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των "μερένχες" την τελευταία δεκαετία, κατακτώντας δύο ευρωπαϊκούς τίτλους (2015,2018).

Η συγκομιδή των πόντων του αναμένεται να αυξηθεί την φετινή σεζόν, ενώ μία πιθανή παραμονή και την επόμενη χρονιά στη Ρεάλ σίγουρα θα δει το όνομα του ακόμη υψηλότερα στη σχετική λίστα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ