16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Κάρι οδηγεί τους Ουόριορς (vids)

Ο Στέφεν Κάρι, ακόμη και άστοχος έχει τον τρόπο να οδηγεί τους Ουόριορς και το απέδειξε για μία ακόμη φορά. Το Χιούστον επικράτησε των Καβαλίερς, στο ντέρμπι της Ανατολής το Μαϊάμι επιβλήθηκε του Τορόντο με τον Τζίμι Μπάτλερ σε πρώτο πλάνο, ενώ η Νέα Ορλεάνη νίκησε το Φίνιξ εκτός έδρας και στο νήμα.

Ιντιάνα-Γκόλντεν Στέιτ 107-111

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς απέχουν από την ομάδα που πρωταγωνιστούσε στο ΝΒΑ και έφτανε σε τίτλους. Έχει όμως ακόμη τον Στεφ Κάρι και τον τρόπο να πάρει νίκες. Το 111-107 εκτός έδρας επί των Ιντιάνα Πέισερς είναι μία ακόμη απόδειξη. Ο Κάρι είχε 24 πόντους, οχτώ ριμπάουντ και οχτώ ασίστ. Κι αυτό παρά το ότι μέτρησε 1/11 τρίποντα! Ο Ντρέιμοντ Γκριν ήταν εκεί για να τον βοηθήσει με 12 πόντους, έντεκα ασίστ και εννέα ριμπάουντ, ο Κέλι Ούμπρε πρόσθεσε 17 πόντους και ο Άντριου Ουίγγινς 15. Για τους Πέισερς σταθερά πρωταγωνιστής ήταν ο Ντομάντας Σαμπόνις με 26 πόντους, 16 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

Κλίβελαντ-Χιούστον 112-96

O Tζέρετ Άλεν είναι σε μεγάλο βαθμό ο λόγος για τον οποίο οι Καβαλίερς άφησαν το γήπεδο νικητές. Μέτρησε 26 πόντους με 9/10 δίποντα, 18 ριμπάουντ, τέσσερις τάπες, δύο ασίστ και μόλις ένα λάθος σε 37' και ήταν το σταθερό χέρι που χρειαζόταν το Κλίβελαντ για να φτάσει στο 112-96 επί των Χιούστον Ρόκετς. Οι "ρουκέτες αναζητούν τον καλό τους εαυτό και τη νέα τους ταυτότητα μετά και τη φυγή του Τζέιμς Χάρντεν, φτάνοντας πλέον στο 11-19 στην κατάταξη. Ο Τζον Ουόλ με 20 πόντους και ο Βίκτορ Ολαντίπο με 17 ήτανοι πρώτοι σκόρερ. 

Μαϊάμι-Τορόντο 116-108

Oι Μαϊάμι Χιτ με τον Τζίμι Μπάτλερ και πάλι σε πρώτο ρόλο πρόσθεσαν μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό τους με το 116-108 επί των Τορόντο Ράπτορς. Ο Μπάτλερ άφησε το παιχνίδι με 27 πόντους, δέκα ασίστ και οχτώ ριμπάουντ, ενώ ο Μπαμ Αντεμπάγιο ήρθε να προσθέσει 19 πόντους και 12 ριμπάουντ. Φρεντ Βαν Φλιτ και Κάιλ Λόουρι σημείωσαν από 24 πόντους για τους Ράπτορς με τον πρώτο να μετρά ακόμη οχτώ ασίστ και επτά ριμπάουντ. Οι Καναδοί βρίσκονται στην πέμπτη θέση της Ανατολής με 16-17 και ο Χιτ στην 8η με 15-17.

Φίνιξ-Σάρλοτ 121-124

Οι Φίνιξ Σανς ηττήθηκαν για μόλις δεύτερη φορά στους τελευταίους έντεκα αγώνες τους και η ήττα ήρθε από τους Χόρνετς με 124-121 που είχαν σε πρώτο πλάνο τον Μαλίκ Μονκ και τον ΛαΜέλο Μπολ. Ο Μονκ σημείωσε 29 πόντους και ο Μπολ πρόσθεσε 20 πόντους και οχτώ ασίστ. Ο Χέιγουορντ σταμάτησε επίσης στους 20 πόντους, ενώ είχε και τις δύο ελεύθερες βολές που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ με 5''8 στο ρολόι.

Ο Ντέβιν Μπούκερ έχασε ένα σουτ τριών πόντων με τη λήξη της αναμέτρησης πουθα μπορούσε να είχε στείλει το παιχνίδι στην παράταση με τους διαιτητές να μην δίνουν την επαφή του Γκόρντον Χέιγουρντ με το χέρι του Μπούκερ. Ο Κρις Πολ με 2ο πόντους, οχτώ ριμπάουντ και δέκα ασίστ ήταν ο κρουφαίος των Σανς.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ