15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Κάρι θυμήθηκε τον Έισι Λο και τον πάγκο (vid)

Οι Ουόριορς πήραν μεγάλο διπλό στο Λ.Α από τους Λέικερς, καταφέρνοντας να επιστρέψουν από το -19, αλλά σίγουρα θέλουν ακόμη αρκετή δουλειά, έχοντας παίκτες ρούκι όπως ο Τζέιμς Γουάισμαν.

Έτσι, με παράδειγμα τον 19χρονος ψηλό, ο Στεφ Κάρι θυμήθηκε την δεύτερη του χρονιά στο ΝΒΑ (2010-11), και όταν καθόταν στον πάγκο, για να παίζει ο μετέπειτα άσσος του Ολυμπιακού, Έισι Λο :

«Ο Γουάισμαν είναι τελειομανής και θέλει να γίνει σπουδαίος και όσο παραγωγικός γίνεται και να τελειώνει τα παιχνίδια.Αυτό είναι σπουδαίο γιατί θέλεις να ενδιαφέρεται ένας παίκτης και να περιμένει να κάνει σπουδαίος. Όταν όμως έχει ένα κακό παιχνίδι πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος και να συνεχίσει να τα δίνει όλα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να μάθει, κάτι που θα βοηθήσει και αυτόν και εμάς.

Όταν ήμουν μικρότερος έτρωγα πάγκο για τον Έισι Λο. Συμβαίνει αυτό. Πρέπει να μάθεις από κάτι τέτοιο και να βελτιωθείς. Ο Έισι Λο ήταν ο μπακ-απ μου και συνήθιζα να τον βλέπω συχνά από τον πάγκο στις τέταρτες περιόδους των αγώνων τότε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ