18.3 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο Κάρι γίνεται παρουσιαστής

Ο Στεφ Κάρι και η σύζυγός του Αίσα Κάρι, φαίνεται πως θα είναι οι παρουσιαστές του remake της εκπομπής «Tattletales», η οποία θα προβληθεί στη συνδρομητική πλατφόρμα του HBO. Το εν λόγω παιχνίδι είχε προβληθεί αρχικά στην αμερικάνικη τηλεόραση στο παρελθόν (1974-1984). 

Ο 3 φορές πρωταθλητής του NBA και η μητέρα των τριών παιδιών του, η οποία ασχολείται κατά κύριο λόγο με τη συγγραφή, θα είναι αυτοί που υποδέχονται διάσημα ζευγάρια και θα τα βάζουν να αποκαλύψουν μυστικά για τη σχέση τους, μέσα από διάφορες δοκιμασίες και αστεία παιχνίδια. 

Μάλιστα, πολλέ φορές το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να στείλει τις ερωτήσεις τους στα ζευγάρια σε πραγματικό χρόνο. Φυσικά το παιχνίδι θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς το νικητήριο ζευγάρι θα επιλέγει κάθε φορά τον οργανισμό στον οποίο θέλει να διατεθεί η δωρεά. 

Η Αίσα δήλωσε σχετικά με το νέο αυτό εγχείρημα: «Οι οικογένειές μας είναι μεγάλοι θαυμαστές του παιχνιδιού, οπότε το να μπορέσουμε να είμαστε οι παρουσιαστές τώρα είναι μεγάλη μας χαρά. Είμαστε και οι δύο πολύ απασχολημένοι, οπότε κάθε επεισόδιο θα είναι μια τέλεια ευκαιρία να κάνουμε παρέα με ένα άλλο δυναμικό ζευγάρι, να κάνουμε πλάκα και να χαλαρώσουμε λίγο. Ανυπομονούμε!». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ