31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ο «θεός», ο «βασιλιάς» και οι θρύλοι (pics)

O Κόμπι Μπράιαντ και ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ καλωσόρισαν το Λεμπρόν Τζέιμς στο Λος Άντζελες, αλλά την… παράσταση με το σχόλιό του έκλεψε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο 33χρονος φόργουορντ άφησε τους Κλίβελαντ Καβαλίερς για να συνεχίσει την καριέρα του στους «λιμανθρώπους», με τον 39χρονο παλαίμαχο γκαρντ και πέντε φορές πρωταθλητή ΝΒΑ με τους Καλιφορνέζους να μην κρύβει την ικανοποίησή του. Όπως έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: «Καλώς όρισες στην οικογένεια, Λεμπρόν Τζέιμς. Τζίνι Μπας, Μάτζικ Τζόνσον και Ριτς Πολ, μπράβο σας».

Τη μεταγραφή του Λεμπρόν Τζέιμς σχολίασε και ο 71χρονος παλαίμαχος σέντερ, ο οποίος κατέκτησε έξι τίτλους στο ΝΒΑ, τους πέντε με τους Λος Άντζελες Λέικερς. «Όλοι στις τάξεις των Λέικερς είναι πολύ χαρούμενοι. Η απόκτηση του Λεμπρόν σημαίνει ότι οι Λέικερς απέχουν πλέον ελάχιστα από το να γίνουν πραγματικοί διεκδικητές του τίτλου. Συγχαρητήρια στο Μάτζικ Τζόνσον και τους υπόλοιπους. Ευχηθείτε, τώρα, για καλά νέα από το Σαν Αντόνιο», έγραψε επίσης μέσω Twitter ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ , σχολιάζοντας παράλληλα και το ενδιαφέρον τους «λιμνανθρώπων» για τον Καουάι Λέοναρντ.

Τις εντυπώσεις, πάντως, έκλεψε με το σχόλιό του ο 35άχρονος επιθετικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι, ο οποίος αποκαλεί τον εαυτό του «θεό». Με το δεδομένο πως το προσωνύμιο του Λεμπρόν Τζέιμς είναι «βασιλιάς», άδραξε την ευκαιρία για να γράψει μέσω Instagram ο Σουηδός: «Τώρα, το Λος Άντζελες έχει και θεό και βασιλιά. Ο Ζλάταν καλωσορίζει το Λεμπρόν Τζέιμς».

https://www.instagram.com/p/BktlW71A4X7/?taken-by=iamzlatanibrahimovic



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ