21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Θανάσης και οι… υπόλοιποι της Α1, στο Summer League

Τρεις παίκτες από την Basket League θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο φετινό Summer League του ΝΒΑ.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι ένας από αυτούς. Ο διεθνής φόργουορντ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κατακτώντας δύο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο. Το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» έχει ολοκληρωθεί και ο ίδιος θα παλέψει για να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ των Μιλγουόκι Μπακς τη νέα σεζόν.

Παρ' όλα αυτά θεωρείται δεδομένο ότι θα έχει και μία κουβέντα με την πλευρά του «τριφυλλιού», καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα.

Ο δεύτερος ο οποίος θα παίξει στο Summer League του ΝΒΑ είναι ο Γκέιμπ Γιορκ. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ αποκτήθηκε από την ΑΕΚ στη μέση της χρονιάς που ολοκληρώθηκε κι έδειξε αυτό που γνώριζαν όλοι, ότι είναι ένας εξαιρετικός σουτέρ. Ο 26χρονος θα φορέσει τη φανέλα των Ορλάντο Μάτζικ ψάχνοντας κι αυτός ένα συμβόλαιο στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ένας ακόμα παίκτης ο οποίος έπαιξε στην Ελλάδα και θα δοκιμάσει την τύχη του είναι ο Τράβις Μπάντερ. Ο Αμερικανός σκόρερ αποκτήθηκε το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς από το Ρέθυμνο και βοήθησε σημαντικά στην παραμονή της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία. Στο Summer League θα παίξει με τα χρώματα των Σαν Αντόνιο Σπερς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ