18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Θίοντορ ανακοίνωσε την… φυγή του από την Μπεσίκτας! (pic)

Σύντομο αποδεικνύεται το πέρασμα του Τζόρνταν Θίοντορ από την Μπεσίκτας, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο "Ιnstagram" την αποχώρησή του από την τουρκική ομάδα.

Μπορεί να μην έχουν βγει οι επίσημες ανακοινώσεις για το διαζύγιο ανάμεσα στην Μπεσίκτας και τον Τζόρνταν Θίοντορ αλλά ο Αμερικανός παίκτης πήρε την κατάσταση στα χέρια του και θέλησε να γνωστοποιήσει την απομάκρυνσή του από την Μπεσίκτας μαζί με το μήνυμα: «Δυστυχώς ο χρόνος μου μαζί σας έφτασε στο τέλος του. Εύχομαι καλή υγεία και επιτυχία στη συνέχεια! Συνεχίστε να πετάτε ψηλά αετοί».

Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ παρότι ξεκίνησε ιδανικά την σεζόν στο πρωτάθλημα και το BCL αντίστοιχα (στον ίδιο όμιλο με τον ΠΑΟΚ) αλλά οι συνθήκες στην ομάδα μετά και την αποχώρηση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς φαίνεται να τον επηρέασε με αποτέλεσμα να αναζητήσει αλλού μπασκετική στέγη.

Την φετινή σεζόν ο 30χρονος γκαρντ μέτρησε σε 9 αγώνες BCL με τη φανέλα της Μπεσίκτας 11,8 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 5,6 ασίστ.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi everyone. I want to use this post to say thank you to the @besiktasbasketbol management, staff, physio’s, coaches and my teammates. Most of all the incredible fans. Unfortunately my time with you all has come to an end. I wish you all great health & success moving forward! Keep flying high eagles ? ??. Until we meet again! ✌? & ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jordan Theodore (@jordan__theodore) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ