17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Ηρακλής ανοιχτός και στο απευκταίο σενάριο του Fiba Europe Cup

Ο Ηρακλής ετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα για την πρόκληση της συμμετοχής στα προκριματικά του BCL όμως οι ευρωπαϊκοί του ορίζοντες δεν θα εξαντληθούν σε αυτήν την προσπάθεια, στην απευκταία περίπτωση που δεν θα τα καταφέρει εκεί.

 


Οι «κυανόλευκοι» έχουν πάρει την απόφαση, στην περίπτωση που η ομάδα δεν μπορέσει να περάσει τους δύο γύρους των προκριματικών του BCL, να συνεχίσουν την προσπάθεια στο FIBA Europe Cup.

 

 

Είναι επιθυμία της διοίκησης του Ηρακλή να επιβραβεύσει, υπό μία έννοια, τον κόσμο της ομάδας για τη συμπαράσταση του προς αυτήν και παράλληλα να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στο αγωνιστικό τμήμα. Είναι σαφές ότι η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα δώσει επιπλέον κίνητρο και στους εν δυνάμει στόχους της ομάδας, ώστε να κάνουν δεκτές πιθανές προτάσεις που θα τους γίνει.

 


Επιπλέον στον Ηρακλή στοχεύουν στην όσο το δυνατόν πιο γρήγορη υλοποίηση των πρώτων τουλάχιστον βημάτων του σχεδιασμού για το αγωνιστικό αλλά και την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας την οποία περιμένουν οι φίλοι της ομάδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ