21.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο Ζήσης τιμήθηκε από την ΕΟΚ μπροστά στο κοινό του (pics, vid)

Ίσως ήταν ο ιδανικός τόπος για να τιμηθεί ο Νίκος Ζήσης. Τιμήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στην Μπάμπεργκ, στο γήπεδο όπου ο ίδιος γράφει την δική του ιστορία τα τελευταία χρόνια και αποθεώθηκε όπως του αξίζει, από τους περίπου 2000 Έλληνες που βρίσκονται εκεί, αλλά και τους Γερμανούς φιλάθλους! Μια χρυσή μπάλα με ένα τεράστιο "ευχαριστώ" και μια φανέλα με τον αριθμό συμμετοχών του ήταν τα "δώρα" που πήρε από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη και τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας, Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Ο Ζήσης μιλώντας λίγο αργότερα τόνισε: "Θα ήθελα να υχαριστήσω την Ομοσπονδία για την τιμή αυτή. Ήταν μια έντονα συναισθηματική στιγμή για μένα. Είναι εδώ η οικογένειά μου και αρκετός κόσμος της Μπάμπεργκ και πολλοί Έλληνες. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή. Είναι η ώρα αυτών των νέων παιδιιών να βγουν μπροστά. Έχουμε όλα τα εχέγγυα για να πετύχουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μπαίνοντας σε αυτόν τον αγώνα έχουμε ρεκόρ 10-1 και αυτό δείχνει την καταπλητική δουλειά που έγινε όλο αυτό το διάστημα. Το βάρος της φανέλας είναι μεγάλο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη δουλειά που έκαναν. Πιστεύω πως πολλά από αυτά τα βοήθησε η Εθνική Ομάδα γιατί κέρδισαν σε αυτοπεποίθηση και βγήκαν μπροστά για τις ομάδες τους και κάνουν γενικότερα πολύ καλές εμφανίσεις".

 

<blockquoteclass="twitter-tweet" data-lang="en">

Η στιγμή της βράβευσης του @nik683 πριν από τον αγώνα με την Γερμανία #ThisIsMyHouse #episimiagapimeni #HellasBasketball #GERGRE @FIBAWC @FIBA pic.twitter.com/fMbNihF5E7

— Hellenic Basketball(@HellenicBF) February 24, 2019



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ