29.4 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ο ΕΣΑΚΕ “στο ακουστικό” λόγω ραγδαίων εξελίξεων

Από το μεσημέρι, όταν ο ΕΣΑΚΕ αποφάσιζε σε πρώτη φάση να αφήσει σε ισχύ το πρόγραμμα της 21ης  αγωνιστικής της Basket League, άλλαξαν πολλά και ραγδαία. Μπορεί εκείνη την ώρα το ζητούμενο να ήταν το αν θα είναι ανοιχτά και τα επτά; γυμναστήρια που βάσει προγράμματος θα φιλοξενήσουν αγώνες, όμως πλέον έχουν μπει νέα δεδομένα. Το βασικότερο όλων, ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει ανακοινώσει την λέξη "πανδημία".

Σε κάθε τομέα της ζωής σε όλον τον κόσμο και στον αθλητισμό σε πολύ πιο "εμπορικές" διοργανώσεις υπάρχει αναθεώρηση και σύνταξη με τα νέα δεδομένα και στον ΕΣΑΚΕ με προσοχή παρατηρούν τα πάντα ώστε αύριο να επανεξετάσουν την κατάσταση. Ακόμα και αν δεν κλείσει κάποιο γυμναστήριο, δεν αποκλείεται να κλείσει... το πρωτάθλημα. Σε μια τέτοια κατάσταση δεν υπάρχουν "πιέσεις ημερομηνιών" και άλλα τέτοια, αφού προέχει η δημόσια υγεία.

Και κανείς πλέον δεν μπορεί να αποκλείσει να πάει και η λίγκα στον δρόμο που άνοιξε, πολύ σωστά και υπεύθυνα, σήμερα η ΕΟΚ με την αναστολή των δικών της διοργανώσεων.  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ