27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ο ΕΣΑΚΕ πρέπει και να φαίνεται τίμιος

Το ότι η Αστυνομία θυμήθηκε Παρασκευή ότι της... έπεσαν πολλά μαζεμένα για Κυριακή στην Θεσσαλονίκη και μάλλον θα χάσει τη μπάλα, δεν εκπλήσσει και πολλούς. Το ότι το Υπουργείο παρενέβη απαιτώντας την αναβολή του Αρης - ΠΑΟΚ, εν μέρει ήταν αναμενόμενο. Για την μπασκετική κοινότητα, το θέμα πλέον είναι το τι θα κάνει ο ΕΣΑΚΕ για να κρατήσει μακριά από οποιαδήποτε υποψία το πρωτάθλημα.

Είναι αυτονόητο ότι ο Αρης που ακόμα δεν έχει εξασφαλιστεί, κυρίως αυτός από το συγκεκριμένο παιχνίδι αν και ο ΠΑΟΚ επίσης έχει στόχους σημαντικούς έστω και όχι επιβίωσης, δεν γίνεται να κουβαλάνε... υπόλοιπο ενώ θα έχουν τρέξει επόμενες αγωνιστικές. Οσο καλοπροαίρετος και να είναι κάποιος, στην Ελλάδα ζούμε και όταν μπορούν να γίνουν υπολογισμοί, πάντα μπαίνει η υποψία. Ειδικά δε, ένα Αρης - ΠΑΟΚ που μπορεί να δημιουργήσει και άλλα δεδομένα πέραν των αγωνιστικών, κάθε χρόνο ανεξάρτητα από έδρα, όλο και κάτι προκύπτει και για... μεθεόρτια.

Σαφώς και ο ΕΣΑΚΕ πρέπει να πειθαρχήσει σε όσα τον διατάξουν ανώτερες δυνάμεις, αλλά ακόμα σαφέστερα πρέπει να δείξει ότι ξέρει να προστατεύει και το προϊόν του. Πρώτα να τελειώσει αυτή η αγωνιστική και μετά να ακολουθήσουν οι επόμενες. Ετσι κι αλλιώς, φέτος δεν υπάρχει και Εθνική που να πιέζει για γρήγορο φινάλε, εξ ου και η επιστροφή του ολ - σταρ γκέιμ μεταξύ άλλων. Οπότε, θα βρεθεί η φόρμουλα για να μην δοθούν δικαιώματα στους κακεντρεχείς. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ