21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο ΕΣΑΚΕ κλήρωσε… διπλοθεσίτες

Ωραίες οι "συμπράξεις" που είναι η νέα λέξη που πάει να πλασάρει ο ΕΣΑΚΕ για να πείσει περισσότερο την ομήγυρη ότι βρέθηκε μοντέλο... ενίσχυσης και να πει με άλλα λόγια το ότι επενδυτές την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια από την Basket League, μόνο που έχουν μερικά προβληματάκια.

Ο ΕΣΑΚΕ λοιπόν που ενημέρωνε ατύπως ότι δεν θα παρεκκλίνει των νόμιμων (αυτό έλειπε δα...) και θα κάνει κλήρωση με Χολαργό και Κύμη εμφάνισε στην κλήρωση Κολοσσό και Λαύριο. Χωρίς εξηγήσεις, χωρίς καν αναφορές, σου λέει θα το καταπιούν αμάσητο.

Ελα όμως που ο Κολοσσός και το Λαύριο, οι... αυθεντικοί και όχι οι βαφτισμένοι από τον ΕΣΑΚΕ, έχουν δηλώσει συμμετοχή στην Α2 και δεν την έχουν αναιρέσει ακόμα και μετά την κλήρωση. Ρωτήθηκαν μάλιστα από την ΕΟΚ που αναμένει τις εξελίξεις για να δει την σύνθεση των δικών της πρωταθλημάτων αν το... ξέχασαν και αρνήθηκαν ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο διευκρινίζοντας ότι ναι μεν είναι σε επαφές... σύμπραξης με τις άλλες ομάδες δεν έχουν ολοκληρωθεί δε οι διαδικασίες και υπάρχουν ζητήματα προς επίλυση.

Κάπου λοιπόν υπάρχει πρόβλημα. Υπαρκτό και όχι σαν αυτό με τους φανταστικούς εχθρούς που προσπαθούν συντονισμένα να... απαξιώσουν το προϊόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ