21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Ερυθρός εξετάζει τον Κολόμ ως αντί-Ρότσεστι

Ο Ερυθρός Αστέρας μετά την φυγή του Τέιλορ Ρότσεστι αναζητά παίκτη για την περιφερειακή του γραμμή και ο Κίνο Κολόμ της Βαλένθια είναι ο κύριος στόχος των Σέρβων.

Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό στη Εuroleague και φάνηκε ξεκάθαρα οι ελάχιστες επιλογές του Σάσα Ομπράντοβιτς που είχε στην διάθεσή του για τις θέσεις των γκαρντ, με αποτέλεσμα να επιθυμούν την ενίσχυσή τους στην συγκεκριμένη θέση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της σέρβικης "Mozzart" ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του Κίνο Κολόμ, όμως ο Ισπανός παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Βαλένθια, οπότε θα πρέπει να μείνουν ικανοποιημένες και οι «νυχτερίδες» από την πρόταση των ερυθρόλευκων.

Το μόνο θετικό από όλη την ιστορία για τους Σέρβους είναι το γεγονός ότι ο Χάουμε Πονσαρνάου δεν τον έχει στα βασικά του πλάνα. Στη συνέχεια του ίδιου δημοσιεύματος γίνεται γνωστό ότι ο διεθνής γκαρντ έχει απορρίψει πρόσφατα πρόταση της Μάλαγα, ενώ γίνεται αναφορά στην Γκραν Κανάρια ότι θα αποτελούσε μία καλή επιλογή για την ίδια ο παίκτης, όμως φαίνεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Σον Κιλπάτρικ που πριν από λίγες ημέρες αποδεσμεύτηκε από την Τόφας.

Η προοπτική να συνεχίσει στη Εuroleague με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα δεν τον αφήνει ασυγκίνητο και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Την φετινή σεζόν ο Κολόμ δεν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Βαλένθια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ