21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Ερυθρός Αστέρας ισοπέδωσε την Μπάγερν! (vid)

O αναγεννημένος επί ημερών Ντράγκαν Σάκοτα και ενισχυμένος πλέον Ερυθρός Αστέρας άνοιξε το 2020 όπως είχε κλείσει το 2019. Με νίκη δηλαδή, την ολοκληρωτική του επικράτηση επί της Μπάγερν με 93-63 που ήταν η τρίτη συνεχόμενη και όγδοη συνολικά για τους Σέρβους οι οποίοι παραμένουν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μπάγερν αντίθετα, με τη τρίτη σερί ήττα της, 11η συνολικά και παραμένοντας χωρίς επιτυχία εκτός έδρας, βλέπει τον στόχο να απομακρύνεται αργά αλλά σταθερά.

To 4-9 στο 3' έδειχνε μια Μπάγερν αποφασιμένη. Η συνέχεια, ήταν τελείως διαφορετική. Οι Σέρβοι εξαφάνισαν τους αντιπάλους κυριαρχώντας και στις δύο πλευρές του παρκέ, πήγαν γρήγορα στο 16-9 και έκλεισαν το δεκάλεπτο στο +12, 25-13 με την Μπάγερν να έχει πάρει τους οκτώ από τους εννέα πρώτους πόντους από τον Μονρό και μετά... ερημιά.

Στην δεύτερη περίοδο το σόου των παικτών του Σάκοτα ξεσήκωσε τον κόσμο, στο 18' η διαφορά έφτασε για πρώτη φορά τους 20 πόντους, 49-29 και το ημίχρονο έληξε με το εντυπωσιακό 53-31.

Τίποτα δεν άλλαξε στην τρίτη περίοδο, με την Μπάγερν να δείχνε ανήμπορη έστω για τυπικά αντίδραση και το 71-46 στην λήξη της, είχε σηματοδοτήσει ουσιαστικά και την λήξη του αγώνα, με μόνο το τελικό σκορ να απομένει πια για να κλείσει μια εύκολη βραδιά για τον Ερυθρό Αστέρα.

ΠΙΚΡΗ ΤΙΜΗ: Ο προπονητής της Μπάγερν Ντέγιαν Ράντονιτς τιμήθηκε από τον επίσημο Ερυθρό Αστέρα και αποθεώθηκε από τον κόσμο του για τα πολλά και σημαντικά που πρόσφερε στην ομάδα επί πολλά χρόνια. Στην συνέχεια, βέβαια, έμεινε να... κοιτάζει το κάδρο αφού η εικόνα της ομάδας του στο παρκέ της "Σταρκ Αρένα" ήταν απελπιστική. 

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η κυριαρχία του Αστέρα ήταν εμφατική σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες με κυριότερη αυτή των ριμπάουντ 33-25 που εξασφάλισε πολλές ανέσεις στους παίκτες, μεταξύ αυτών και εύκολα καλάθια όπως μαρτυρούν οι 21-13 ασίστ.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ