18.1 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ο επιπόλαιος Ουίλιαμς κινδυνεύει με τιμωρία

Ο Λου Ουίλιαμς δεν αγωνίστηκε στο φιλικό των Λος Άντζελες Κλίπερς με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, στο Ορλάντο, αλλά έχει πλέον σοβαρότερα προβλήματα στο μυαλό του.

Ο 33χρονος γκαρντ ζήτησε και πήρε ειδική άδεια για να αποχωρήσει από τη «φούσκα», στην Disney World, ωστόσο δεν ενημέρωσε για τις κινήσεις του, ως όφειλε βάσει των κανονισμών. Εάν αποδειχθούν όσα διέρρευσε, δεν πρόκειται να γλιτώσει την τιμωρία από τη διοργανώτρια αρχή, αφού το πρωτόκολλο υγείας που τηρείται για όλους όσοι βρίσκονται στο Ορλάντο είναι πολύ αυστηρό.

Αν και ο ίδιος υποστήριξε πως η αποχώρησή του από την Disney World οφειλόταν σε ένα προσωπικό πρόβλημα, βρέθηκε να διασκεδάζει σε ένα στριπτιτζάδικο στην Ατλάντα. Το ΝΒΑ ξεκίνησε αμέσως έρευνα, για να δει τι πραγματικά συνέβη και πού ακριβώς ήταν ο παίκτης, που «καρφώθηκε» από μια φωτογραφία που ανέβασε ο ράπερ Τζακ Χάρλοου στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. Λίγο αργότερα έσβησε τη συγκεκριμένη ανάρτηση και τόνισε πως επρόκειτο για παλιά φωτογραφία, ωστόσο το κακό είχε ήδη γίνει.

Ο Λου Ουίλιαμς, από την πλευρά του, φέρεται να παραδέχθηκε στους ανθρώπους του ΝΒΑ πως πήγε στο κλαμπ της Ατλάντα «Magic City», αλλά ισχυρίστηκε πως η παρουσία του ήταν σύντομη. Προς το παρόν, πάντως, βρίσκεται σε καραντίνα και αναμένει να δει πώς θα αντιδράσει το ΝΒΑ στην επιπόλαια πράξη του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ