22.3 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Ο εντυπωσιακός Νίξον και το… δίχτυ αγάπης του Λαυρίου (vid+pic)

O Τζαμάλ Νίξον δεν… ενοχλήθηκε από το Δημήτρη Μαυροειδή και πέτυχε όμορφο λέι απ στην εντός έδρας νίκη του Λαυρίου επί της ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη πανηγύρισαν την κατάκτηση του ροζ φύλλου κόντρα στην «Ένωση», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, με τον Αμερικανό γκαρντ να εντυπωσιάζει με διείσδυσή του που συνδυάστηκε από εύστοχο λέι απ. Δείτε, παρακάτω, το σχετικό βίντεο...

https://www.youtube.com/watch?v=o4O2TmBkj1A

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γιάννης Ψαρράκης, με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε στο δίχτυ… αγάπης που άπλωσαν στο Λαύριο για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής από την πρόσφατη θεομηνία: «Ο Αθλητισμός είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που βλέπουμε μέσα στα γήπεδα. Ο ΕΣΑΚΕ στάθηκε από την αρχή δίπλα στους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας. Ήταν μια απόφαση όλου του Δ.Σ., η οποία πάρθηκε αυτόματα με πολύ συνοπτικές διαδικασίες και με τη στήριξη του μεγάλου μας χορηγού Stoiximan.gr προσφέρουμε κάποια αγαθά -τα οποία χρειάζονται οι κάτοικοι της Μάνδρας- όπως πόσιμο νερό. Είναι πολύ σπουδαίο να κάνουμε αυτούς τους ανθρώπους να αισθανθούν ότι δεν είναι μόνοι τους, ότι έχουν κάποιους ανθρώπους δίπλα τους που θα τους στηρίξουν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ