21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Εμπαγιέ διατήρησε στην κορυφή την Καρσίγιακα (vids)

Το σερί των έξι νικών της Μπεσίκτας σταμάτησε άδοξα από το... τραίνο της Πινάρ Καρσίγιακα και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αμάτ Εμπαγιέ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 84-72 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Πινάρ Καρσίγιακα συνεχίζει να εντυπωσιάζει και τη νέα σεζόν και έχει βάλει στόχο να χαλάσει τα σχέδια των μεγάλων ομάδων της Τουρκίας. Η Καρσίγιακα πήρε ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα φέτος και ανέβηκε στο ρεκόρ 12-3, ενώ η Μπεσίκτας παρέμεινε στην πεντάδα όμως έπεσε στο 7-8.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους από την πρώτη περίοδο που προηγήθηκαν με 26-17, ενώ στο ημίχρονο είχαν χτίσει μία διψήφια διαφορά (45-34). Το δεύτερο μέρος δεν άλλαξε πολύ με την Πινάρ Καρσίγιακα να διατηρεί τη διψήφια διαφορά σταθερά (67-54) και η Μπεσίκτας δεν βρήκε τον τρόπο μέχρι το τέλος να περάσει μπροστά στο σκορ (84-72).

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Αμάτ Εμπαγιέ, ο οποίος σημείωσε 28 πόντους με 5/7 τρίποντα, ενώ από κοντά ακολούθησε ο Ρέιμαρ Μόργκαν με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ. Από την πλευρά των γηπεδούχων ξεχώρισε ο Αλπερέν Σενγκούν με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ αλλά και ο Σεμούς Χαζέρ με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας που άνοιξε το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής, η Μπουγιουκτσεκμέτσε έκανε την απόλυτη ανατροπή στο τέλος και δραπέτευσε από την έδρα της Γκαζιαντέπ με σκορ 66-65 και την έπιασε στη βαθμολογία με ρεκόρ 7-7.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ