21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο δρόμος της ΑΕΚ προς το F4 με αριθμούς

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της μία μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση. Ο δρόμος προς το Final 4 είχε ατελείωτα σκαμπανεβάσματα που απεικονίζονται και μέσα από τη στατιστική. Το basketa.gr συγκέντρωσε και παρουσιάζει τα σημαντικότερα αριθμητικά δεδομένα της πορείας προς τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Basketball Champions League. Τα "όπλα" και οι αδυναμίες της, τα θετικά και τα αρνητικά ρεκόρ της, η αγωνιστική συμπεριφορά της εντός και εκτός έδρας.

 

H AEK TOY OAKA

Αυτό που δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί, είναι ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα-έδρας, ότι στηρίχτηκε στη δύναμη του γηπέδου της για να φτάσει μέχρι την τελική τετράδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα εννιά εντός έδρας παιχνίδια της, νίκησε μόνο στα πέντε.

 

 

 

Η ΑΕΚ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ

Ο δρόμος προς το Final 4 άνοιξε στην πραγματικότητα μέσα από την εξαιρετική παρουσία της ΑΕΚ μακριά από το ΟΑΚΑ. Δεν μπορεί να θεωρηθεί μικρό ως επίτευγμα το ότι έχασε μόνο τρία από τα εννιά παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη, από τη Στρασμπούρ, την Μπαϊρόιτ και την Μπάνβιτ στην κανονική περίοδο.

 

 

TO ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ “ΕΝΩΣΗΣ”

Η πορεία των 18 αγώνων μέχρι το Final 4 χαρακτηρίστηκε, μεταξύ άλλων, από ομαδικές επιδόσεις που ξεχώρισαν. Με θετικό ή αρνητικό τρόπο. Ιδού λοιπόν τα limit up και τα limit down της ΑΕΚ.

 

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ