19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο δρόμος είναι μακρύς για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αύξησε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά του από τους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου, αλλά η πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα.

Οι «πράσινες» είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό πρωτάθλημα του Νότιου Ομίλου της Α2 Γυναικών και την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία. Μετά και τη νέα νίκη του, στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», έφθασαν στο 13-11 με τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου, τα Μελίσσια και την ΕΦΑΟΖ να έχουν πλέον δύο νίκες λιγότερες (11-3), ενώ στο 10-4 βρίσκεται η Αγία Παρασκευή. Ωστόσο, υπάρχει δρόμος ακόμα και οι παίκτριες δεν πρέπει να εφησυχάσουν, όπως τόνισε και ο προπονητής τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Καντζιλιέρης: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ταλέντο, που επίσης έχει βλέψεις για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Εμείς ήμασταν καλά τακτικά και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, που δεχθήκαμε ελάχιστους πόντους. Αυτή η νίκη μάς δίνει μια σημαντική διαφορά με τις ομάδες που μας ακολουθούν, αλλά είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας μέχρι το τέλος, για να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε τη διαφορά. Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο, ο οποίος ήταν περισσότερος από κάθε άλλη φορά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ