17.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο δικός τους MVP (vids+pics)

Ο Ντέρικ Ρόουζ επέστρεψε στο Σικάγο, ανάγκασε τους Μπουλς σε ακόμα μία ήττα και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους. Εξάλλου, θα είναι για πάντα το αγαπημένο παιδί στο «United Center».

Οι «ταύροι» προέρχονταν από δύο διαδοχικές νίκες, που τους είχαν ξεκολλήσει από τον… πάτο της κατάταξης στην Ανατολή. Κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλφς δεν τα κατάφεραν, αλλά ο κόσμος δεν έφυγε δυσαρεστημένος από το γήπεδο. Ο 30χρονος γκαρντ, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σικάγο, έπαιξε στους Μπουλς από το 2008 έως το 2016. Μετακόμισε το 2016 στη Νέα Υόρκη για χάρη των Νιου Γιορκ Νικς, το 2017 στο Κλίβελαντ για να φορέσει τη φανέλα των Καβαλίερς και από το καλοκαίρι παίζει στους «λύκους». Για το ματς στο «United Center» ζήτησε περισσότερα από πενήντα εισιτήρια, για συγγενείς και φίλους. Συνολικά, 21.852 παρακολούθησαν την αναμέτρηση και ούτε ένας δεν τον αντιμετώπισε ως αντίπαλο.

Αποκορύφωνα, η στιγμή που ολόκληρο το γήπεδο φώναξε ρυθμικά «MVP, MVP», προς τιμήν του. Ο Ντέρικ Ρόουζ παραμένει ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά των κατοίκων του Σικάγο και το χαμόγελό του, απολαμβάνοντας αυτή την ξεχωριστή αναγνώριση στο πρόσωπό του, σε κάνει να απορείς εάν ο χρόνος έχει γυρίσει εφτά χρόνια πίσω, τότε που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στο ΝΒΑ. Ο νεότερος, στην ιστορία…

https://www.youtube.com/watch?v=E_43PdGWLGM

«Έπρεπε να χαμογελάσω. Με έκανε να αναπολήσω τις παλιές ημέρες και με κάποιον τρόπο έπρεπε να αντιδράσω. Τώρα, πλέον, παίζω για τους Τίμπεργουλφς και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα μου, δίνοντας πάντα το 100%. Αυτό έκανα και σήμερα (27/12)», παραδέχθηκε μετά το ματς.

Φέτος διανύει εκπληκτική σεζόν, έχοντας μέχρι στιγμής κατά μέσο όρο 18,7π., 2,8 ριμπάουντ και 4,7 ασίστ, παράλληλα με τρομερά ποσοστά ευστοχίας (48.9% στα σουτ εντός παιδιάς και 45.5% στα τρίποντα που αποτελούν ρεκόρ καριέρας και 84.4% στις βολές).

Στο «United Center» τελείωσε με 24π., οκτώ ασίστ, τρία ριμπάουντ, δύο κλεψίματα και ισάριθμα λάθη σε 38.11’.

https://www.youtube.com/watch?v=74dWZ8eQlDY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ