19.2 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο… δικός μας άνθρωπος, μας ξεναγεί στην πόλη του Final Four (Vid)

Η Τενερίφη φιλοξενεί το Final Four του Basketball Champions League και εμείς έχουμε τον καλύτερο... ξεναγό. Ο Γιώργος Μπόγρης κατοικοεδρεύει στα Κανάρια Νησιά και την Τενερίφη από τον Σεπτέμβριο. Έχει μάθει καλά τα κατατόπια, παρά τον πραγματικά περιορισμένο ελεύθερο χρόνο που έχει η ομάδα με τα συνεχόμενα ταξίδια, τα οποία πολλές φορές γίνονται... πενταήμερη, εξαιτίας των αποστάσεων και ίσως διαδοχικών εκτός έδρας αγώνων.

Ο Έλληνας σέντερ κάνει μια εξαιρετική χρονιά, βρέθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους πέντε σέντερ της διοργάνωσης σύμφωνα με το Basketball Champions League και σύμφωνα με τη γνώμη του κοινού ήταν και ο κορυφαίος της σέντερ. Όλα αυτά περιμένοντας και την τελική ετυμηγορία με τις ψήφους των εκπροσώπων των ΜΜΕ και των προπονητών των ομάδων. 

Σε αυτό το πρώτο μέρος της... ιδιωτικής μας ξενάγησης την... τιμητική τους έχει η Playa de las Teresitas, η παραλία στην οποία πηγαίνουν συχνά πυκνά ο ίδιος ο Μπόγρης και οι συμπαίκτες του για μερικές ανάσες όπως μας ενημερώνει. Και φυσικά το γήπεδο, στο οποίο περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας, ακόμη και όταν δεν υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση. Την... hamburguesa... To γιατί το λένε έτσι θα σας το εξηγήσει ο ίδιος ο... Μπογρίνιο, ο οποίος με το δικό του ξεχωριστό χιούμορ, μας έχει κάνει μια ξενάγηση που είναι ακριβώς το αντίθετο αυτού που λέμε "βαρετή". Πάμε λοιπόν να δούμε αυτό το πρώτο μέρος...

(Video editing από τον Παύλο Σφενδυλάκη)

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ