22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο διεθνής Εσθονός Παασόγια στο Ψυχικό (vids)

Φαίνεται ότι τα παιχνίδια της Εθνικής Εσθονίας με την αντίστοιχη της Ελλάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου του 2019, άνοιξαν την αγορά της Α2 και έτσι μετά τον Στεν Σοκ που αποτελεί παίκτη του Ηρακλή και τον Ράιτ Ριιβο Λάανε που συμπληρώνει τριετία με Εθνικό και Ιπποκράτη , στην χώρα μας θα αγωνίζεται και ο Μάρτιν Παασόγια (1,91 - 25 ετών), ο οποίος συμφώνησε με το Ψυχικό.

Ο Παασόγια αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα της χώρας του και στα έξι παιχνίδια που έδωσε στα «παράθυρα» πετυχαίνοντας μάλιστα 15 πόντους απέναντι στην Εθνική μας στο Ηράκλειο στις 23 Φεβρουαρίου, έχοντας 3/3 τρίποντα και 2/3 δίποντα σε 18 λεπτά, ενώ στο παιχνίδι που έγινε στο Ταλίν σε 4 λεπτά δεν πήρε προσπάθεια. Πλέον ετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Σερβία στις 18/9, και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα, ενώ συνολικά έχει 7,7 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 6 αγώνες.

Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Ρουμανία με την Κραιόβα, έχοντας 10,7 πόντους, 2,4 ασίστ, 1,2 κλεψίματα και 2 ριμπάουντ σε 29 αγώνες, με την ομάδα του να αποκλείεται στον πρώτο γύρο των πλέι οφς. Όλα τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στην πατρίδα του με τις Ράπλα και Παρνού, ενώ είχε συμμετοχή και στην Βαλτική λίγκα. Είναι επίσης διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της Εσθονίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ