18.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο δήμος “διώχνει” τον Χαρίλαο από το Μεσολόγγι!

Η αναθέρμανση των "ψιθύρων" που από καιρό είχαν ακουστεί για μετακόμιση του Χαρίλαου Τρικούπη από το Μεσολόγγι, ούτε τυχαία είναι ούτε και ανεξήγητη. Αυτή την φορά το ενδεχόμενο μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ, η Πάτρα είναι ο επικρατέστερος προορισμός ενώ στο παρελθόν είχαν ακουστεί η Αρτα ακόμα και το Αγρίνιο και η συνεχιζόμενη κωλυσιεργία στην έναρξη των έργων αναμόρφωσης του κλειστού στο Μεσολόγγι είναι ο λόγος.

Οπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας, εδώ και πολύ καιρό έχει βγει το κονδύλι για ριζικό... λίφτινγκ στο γήπεδο και είχαν συγκεντρωθεί τα περισσότερα χαρτιά. Από τον δήμο τους έλεγαν διαρκώς ότι "λείπει μια υπογραφή και το θέμα είναι τυπικό". Ο χρόνος κυλούσε και η υπογραφή δεν έμπαινε, η 15η Ιουνίου που ήταν η τελευταία... καταληκτική ημερομηνία πέρασε, η υπογραφή ακόμα δεν μπήκε όπως τουλάχιστον τους ενημερώνει η δημοτική αρχή και έτσι κι αυτοί αποφάσισαν να ψάξουν για στέγη.

Το αρχικό πλάνο ήταν να χαθούν 2-3 αγώνες εντός έδρας μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα, αλλά έτσι που πάει η δουλειά στον Χαρίλαο Τρικούπη μάλλον θα πρέπει να "ριζώσουν" σε άλλη έδρα. Αυτό που λένε με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο είναι ότι από την ώρα που οι ίδιοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπερβάσεις για να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις της συμμετοχής στην Basket League, δεν θα επιτρέψουν σε ανεξήγητα... τερτίπια να τους στερήσουν το όνειρο.

Οι επαφές στην Πάτρα έχουν μπει σε λεπτομέρειες, όσα έχουν πέσει στο τραπέζι δείχνουν ότι υπάρχει "χώρος" για να συνδυαστούν υποχρεώσεις δύο ομάδων και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα και δραματικά στο Μεσολόγγι, τότε ο Χαρίλαος Τρικούπης θα γίνει... Πατρών τουλάχιστον για έναν χρόνο.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ