14.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Γουόλ δεν πάει πουθενά (vids)

Στις 26 Δεκεμβρίου του 2020 θα ολοκληρωθούν δύο ολόκληρα ημερολογιακά έτη από την τελευταία φορά που ο Τζον Γουόλ αγωνίστηκε σε παιχνίδι του NBA. Ο Αμερικανός γκαρντ, όντας τραυματισμένος έμεινε εκτός παρκέ στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2018-19 και έχασε όλη την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2019-20). Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει πολλούς στο να θεωρούν ξεγραμμένο τον πάλαι ποτέ ολ-σταρ και διάφορα σενάρια τον ήθελαν να απομακρύνεται από την Ουάσιγκτον.

Σε αυτά τα σενάρια έβαλε τέλος ο γενικός διευθυντής των Ουίζαρντς, Τόμι Σέπαρντ, τονίζοντας: «Ο Γουόλ δεν ζήτησε να γίνει ανταλλαγή. (...) Δεν υπάρχουν πλάνα για την αποχώρηση του. (...) Δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ του Τζον και εμένα. Δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ του Τζον και των Ουίζαρντς».

Ο ισχυρός άντρας των «μάγων» έδειξε πως ο οργανισμός επιθυμεί να συνεχίσει να χτίζεται γύρω από τον Γουόλ και φυσικά τον Μπράντλεϊ Μπιλ. «Στοχεύαμε σε αυτό για καιρό. Θέλαμε να τους δούμε ξανά μαζί στο παρκέ, γιατί όταν αυτό συνέβη για τελευταία φορά, ήταν εκπληκτικά καλοί. Ήταν ένα από τα καλύτερα δίδυμα στην λίγκα».

Οι δηλώσεις του GM:

Στιγμιότυπα από την τελευταία ολ-σταρ χρονιά του 30χρονού πόιντ-γκαρντ:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ