19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Γκριν πέταξε…καρφιά εναντίον του ΝΒΑ! (vid)

Ο Ντρέιμοντ Γκριν άφησε σε δεύτερη... μοίρα την νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έναντι των Κλίβελαντ Καβαλίερς και με την λήξη του αγώνα τα έβαλε με το ΝΒΑ για την υπόθεση του Αντρέ Ντράμοντ.

Ο Ντράμοντ όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τους «ιππότες» και το τεχνικό τιμ της ομάδας αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει καθόλου στην αποστολή του και έμεινε στην άκρη του πάγκου φορώντας πολιτικά.

Αυτή την εικόνα δεν την είδε με καλό μάτι ο Ντρέιμοντ Γκριν με αποτέλεσμα να πετάξει τα βέλη του εναντίον της Λίγκα: «Θέλω να μιλήσω για κάτι που με ενοχλεί πραγματικά! Έχει να κάνει με την αντιμετώπιση των παικτών σε αυτή τη λίγκα. Το να βλέπεις, για παράδειγμα τον Αντρέ Ντράμοντ να μην παίζει και να βλέπει τον αγώνα με πολιτικά επειδή η ομάδα του θέλει να τον κάνει ανταλλαγή. Αυτό είναι μαλ…ες!

Μια ομάδα μπορεί να βγει και να πει πως θέλει να ανταλλάξει έναν παίκτη. Αυτός ο παίκτης μπορεί να αρρωστήσει! Να μην είναι επαγγελματίας. Δεν θα είναι καλός στα αποδυτήρια. Αυτός καταλήγει να είναι το πρόβλημα. Είδαμε στο παρελθόν περιπτώσεις όπως ο Χάρισον Μπαρνς και ο ΝτεΜάρκους Κάζινς. Εγώ πάλι τιμωρήθηκα επειδή είπα την άποψή μου. Και μας ζητάτε να μείνουμε επαγγελματίες. Από ένα σημείο και μετά, η λίγκα πρέπει να προστατεύσει τους παίκτες από τέτοιες στιγμές… αμηχανίας» ήταν τα λόγια του Αμερικανού παίκτη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ