18.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Γκριν και… ο φίλος του ο ΛεΜπρόν

Μπορεί Ντρέιμοντ Γκριν και ΛεΜπρόν Τζέιμς να έχουν τσακωθεί ουκ ολίγες φορές, αλλά αυτό δεν κάνει τον πρώτο να διστάσει να αποθεώσει τον «Βασιλιά».

Παρακολουθώντας τις κόντρες μεταξύ Ουόριορς και Καβαλίερς τα τελευταία χρόνια, θα έχετε σίγουρα προσέξει και τις αντίστοιχες μεταξύ Ντρέιμοντ Γκριν και ΛεΜπρόν Τζέιμς. Είτε μέσα στο παρκε είτε εκτός αυτού, δεν χάνουν την ευκαιρία να δείξουν την ανταγωνιστικότητά τους, που σε μερικά σημεία μοιάζει να φτάνει σε επίπεδα... απέχθειας του ενός για τον άλλο.

Αν πιστεύατε πως αυτές είναι οι σχέσεις τους, ο ίδιος ο Γκριν έρχεται να το διαψεύσει. Ο φόργουορντ των «Πολεμιστών» προέβη σε αποθεωτικά λόγια για τον «Βασιλια», σε μια από τις ελάχιστες φορές που μιλά για την φιλία τους. «Δείτε τον όλα αυτά τα χρόνια, τον τρόπο που παίζει, πως διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις του, τον τρόπο που φροντίζει το σώμα του. Δείχνει τον δρόμο, όχι μόνο σε μένα αλλά και στους νεότερους παίκτες. Παλεύω στο παρκέ. Ακόμα και με τον αδελφό μου να έπαιζα, θα ήθελα να του πάρω το κεφάλι. Εκτός γηπέδων όμως, είναι ένας τύπος που παρακολουθώ και βλέπω αυτά που κάνει. Είναι τρελό να μην ακολουθήσεις το παράδειγμα του Λεμπρόν. Είναι φίλος μου. Θέλω να... μαθαίνω από εκείνον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκριν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ