18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Γκριν «εκτέλεσε» τη Μανρέσα, απογοητευτική η Μούρθια (vids)

Σημαντικό βήμα παραμονής στη μεγάλη κατηγορία έκανε η Ρεάλ Μπέτις η οποία απέδρασε από την έδρα της Μανρέσα με 84-74 ενώ η Μούρθια τα βρήκε... σκούρα κόντρα στην Ανδόρα γνωρίζοντας την ήττα με 87-72 και έχει μπει σε μεγάλες περιπέτειες όσον αφορά το θέμα του υποβιβασμού.

Η Ρεάλ Μπέτις αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 37-35 εν τέλει είχε σε απίστευτο βράδυ τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Έρικ Γκριν, ο οποίος κατέστρεψε οποιοδήποτε αμυντικό πλάνο των γηπεδούχων σημειώνοντας 27 πόντους (8/11διπ.,2/5τρ.). Από κοντά τον ακολούθησε ο Ζερόν Τζόρνταν με 12 πόντους. Από την αντίθετη πλευρά ξεχώρισε ο Λουκ Νέλσον σημειώνοντας 16 πόντους. Με αυτή τη νίκη η Ρεάλ Μπέτις πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα 8-15 και πλησίασε την Μανρέσα στη νίκη (9-14).

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Στο άλλο ματς η Μούρθια των Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Ντούσαν Σάκοτα πλήρωσε το κάκιστο τρίτο δεκάλεπτο (31-11) και γνώρισε ακόμη μία ήττα στην έδρα της αυτή τη φορά από την ανώτερη Ανδόρα με 87-72 και παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το ημίχρονο με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 40-39 αλλά ο Μασενάτ και ο Χάναν πήραν φωτιά στην επίθεση και βομβάρδισαν το καλάθι της Μούρθια. Κορυφαίος για τους ηττημένους ο Ασκία Μπούκερ με 21 πόντους ενώ ο Λαρεντζάκης σημείωσε μόλις 6 πόντους σε 15 λεπτά συμμετοχής. Από την Ανδόρα η οποία εδραιώθηκε στην πρώτη εξάδα (13-10) ξεχώρισαν οι Χάναν και Μασενάτ με 17 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ