34.8 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Ο Γκρίφιν στη Ζενίτ!

Ο νέος Μάικ Τζέιμς λέγεται Μάλκολμ Γκρίφιν! Είναι κι αυτός Αμερικανός γκαρντ, ανακάλυψη του Κολοσσού κι ένας παίκτης που ανοίγει τα φτερά του για σπουδαία διεθνή καριέρα μέσω της ομάδας από τη Ρόδο. Λίγες ώρες νωρίτερα το basketa.gr σάς είχε ενημερώσει πως η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, μια από τις καλύτερες ομάδες της Λίγκας VTB και διεκδικήτρια του Eurocup, είχε κάνει πρόταση στον Κολοσσό για να αποκτήσει τον πρώτο σκόρερ της Stoiximan.gr Basket League και τώρα έρχεται η ανακοίνωση της ροδίτικης ΚΑΕ για να το επιβεβαιώσει: Ο Μάλκολμ Γκρίφιν πωλείται στη Ζενίτ!

Ο Κολοσσός χάνει τον καλύτερο παίκτη του, έναν γκαρντ που είχε 15,9 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 5 ασίστ στα 13 παιχνίδια του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, όμως, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, δεν μπορούσε να του κλείσει την πόρτα. Η πρόκληση της Ζενίτ ήταν μεγάλη για τον Γκρίφιν και το buy out που κατέβαλε η ρωσική ομάδα στον Κολοσσό δεν ήταν ασφαλώς κάτι που θα μπορούσε εύκολα να το παραβλέψει κανείς. Η δουλειά έγινε, λοιπόν, κι εκείνο που μένει να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα είναι αν ο Κολοσσός θα πάρει παίκτη για να αντικαυταστήσει τον Γκρίφιν ή θα προσπαθήσει να πορευτεί με τον Τι Τζέι Μπρέι.

Η παρακάτω ανακοίνωση πάντως δεν διευκρινίζει κάτι τέτοιο:

"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την παραχώρηση του Μάλκολμ Γκρίφιν στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Αν και ήταν σύντομο το διάστημα που αγωνίστηκε στην ομάδα μας, ο Μάλκολμ απέδειξε πως είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας, επιδεικνύοντας ήθος και δείχνοντας καθημερινά όρεξη να συνεργαστεί και να δουλέψει. Το γεγονός της αποχώρησής του μας λυπεί, αλλά από την άλλη μας γεμίζει με τιμή και υπερηφάνεια, καθώς άλλος ένας παίκτης μας πήρε την ευκαιρία να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί σε ακόμη πιο υψηλό επίπεδο, φορώντας τη θαλασσί φανέλα. Οπότε, όπως συνηθίζει να πράττει ο Κολοσσός σε ανάλογες περιπτώσεις, έτσι και σε αυτή, δεν ήταν διατεθειμένος να του κλείσει την πόρτα και γι’ αυτό αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της ρωσικής ομάδας.

Σύσσωμο το ΔΣ της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels  θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Μάλκολμ για την προσφορά του στην ομάδα μας και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στην καριέρα του".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ