23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Γκριν έβαλε στη θέση της την καρδιά των φίλων του Ολυμπιακού

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Έρικ Γκριν, που είναι ήδη καλύτερα, και δίνει μάχη για να προλάβει τον τελικό της Πέμπτης, ενώ στη χειρότερη περίπτωση θα αγωνιστεί στον 5ο τελικό την Κυριακή στο ΣΕΦ αν φτάσει η σειρά ως εκεί.


Ο Αμερικανός γκαρντ ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στον αχίλλειο στο ημίχρονο του τρίτου τελικού και έσφιξε τα δόντια για να παίξει ελάχιστα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Απέφυγε τα χειρότερα, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν τενοντίτιδα ενώ δεν θα δώσει το "παρών" στην σημερινή (5/6) και την αυριανή (6/6) προπόνηση.

Η δυνατότητα συμμετοχής του στον 4ο τελικό της Πέμπτης θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, ενώ θα κάνει και κάποιες θεραπείες, αλλά σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις αν μην τι άλλο αν χρειαστεί 5ος τελικός που θα κρίνει και τον τίτλο, ο Έρικ Γκριν θα είναι έτοιμος.

Θυμίζουμε ότι ήδη οι Ερυθρόλευκοι έχουν χάσει μέχρι το τέλος της σεζόν, δύο πενταδάτους ξένους τους, τον Ντάνιελ Χάκετ και τον Μάτ Λοτζέσκι και θα ήταν τεράστιο πλήγμα εάν έχαναν και τρίτο.
Μάλιστα ο Λοτζέσκι έδινε αγώνα μήπως και προλάβαινε να παίξει λίγο στους τελικούς αλλά από πολύ νωρίς, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποκάλυψε πως θα ταίριαζε γάντι σε αυτούς τους τελικούς (χθες για παράδειγμα η ομάδα του έβγαλε πολλά αμαρκάριστα τρίποντα, αλλά όλοι οι παίκτες - πλην του Γκριν που είχε 2/3 – μέτρησαν συνολικά 1/12 στο πρώτο μέρος !) αλλά ο κόουτς Σφαιρόπουλος δεν θα ρίσκαρε να χαλάσει τη χημεία με έναν παίκτη που δεν είναι (και κυρίως δεν νοιώθει) έτοιμος να παίξει.

Photo Credit : Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ