21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Γκρέι ήταν πάλι εκεί!

Με τον Στίβεν Γκρέι να κουβαλάει για ακόμα μία φορά την ομάδα του στα δύσκολα, το Περιστέρι πήρε μία δύσκολη εντέλει νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο με σκορ 71-61.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να είναι πιο δραστήριοι, να μπαίνουν καλά στο παρκέ και να καταφέρνουν να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα. Μορέιρα και Γκρέι ήταν εκείνοι που έπαιρναν τις προσπάθειες επιθετικά, ενώ η άμυνα επάνω στους καλούς περιφερειακούς του Ρεθύμνου ήταν εξαιρετική. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει η περίοδος με σχεδόν νταμπλ σκορ υπέρ του Περιστερίου (19-10). Στην 2η περίοδο κι ενώ όλα έδειχναν πως θα είναι ένα εύκολο απόγευμα για τους "πρίγκιπες της δυτικής όχθης", ο Φράνκαμπ πήρε το... όπλο του για ακόμα μία φορά και με ένα σερί 12-0 η ομάδα του Ζιάγκου έφερε το παιχνίδι στον πόντο, Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 32-31 και το δεύτερο ημίχρονο αναμενόταν πολύ ενδιαφέρον.

Ωστόσο, ο... σταρ του Περιστερίου Στίβεν Γκρέι είχε άλλη άποψη. Κάνοντας μία εξαιρετική 3η περίοδο, σκοράροντας δύσκολα σουτ από μακρινή και μέση απόσταση έκαμψε την άμυνα των Κρητικών και κατάφερε να δώσει στο Περιστέρι προβάδισμα ακόμα και με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Φράνκαμπ βρήκε συμπαράσταση στον Κάρτερ, αλλά όπως φάνηκε οι δύο τους δεν ήταν αρκετοί για να κρατήσουν τους φιλοξενούμενους μέσα στο ματς. Η 3η περίοδος έληξε με την ομάδα του Παπανικολόπουλου να προηγείται με 55-45 και όλα να δείχνουν πως θα πάρει εύκολα ή δύσκολα την νίκη που τόσο ήθελε. Στην 4η περίοδο το Ρέθυμνο πάλεψε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, δείχνοντας ομάδα με σθένος, αλλά ο Βασιλόπουλος κατά κύριο λόγο και η εμπειρία των παικτών των γηπεδούχων δεν άφησαν πολλά περιθώρια. 

Ο MVP: Ο Στίβεν Γκρέι ήταν και πάλι εκπληκτικός, έχοντας 20 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα που στηρίζεται πολύ στο περιφερειακό σουτ ανέκαθεν και το 26% που σούταρε κόντρα στο Περιστέρι δεν βοήθησε ιδιαίτερα σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ