18.1 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ο Γκος και η 3η καλύτερη επίδοση 13 χρόνων (vid)

Από κάποιο σημείο και μετά εκτελούσε μηχανικά. Τα έβαζε και χαμογελούσε. Ο Φιλ Γκος ήταν το βράδυ της Τετάρτης στη «ζώνη του λυκόφωτος». Έκοψε ταχύτητα στο τελευταίο πεντάλεπτο γιατί διαφορετικά θα είχε γράψει ιστορία. Ακόμη κι έτσι όμως ο Αμερικανός γκαρντ με τους 29 πόντους του, έφτασε σε μία ξεχωριστή επίδοση.

 

Είναι η 3η καλύτερη επίδοση σκοραρίσματος των τελευταίων 13 χρόνων για τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

 

29 είχε και ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς για το Eurocup της σεζόν 2004-05 κόντρα στη Σαρλερουά στο Βέλγιο ενώ το «κοντέρ» έγραψε περισσότερους πόντους από αυτούς του Γκος μόνο σε δύο περιπτώσεις από το 2004 μέχρι σήμερα.

 

Ο Θαντ ΜακΦάντεν συμπτωματικά παίζοντας επίσης κόντρα στη Νεπτούνας στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι είχε 31 πόντους ενώ ο Ουίλ Χάτσερ είχε σημειώσει 32 στο ματς του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη με την Μπεσικτάς για το Eurocup της σεζόν 2015-16.

 

Ιδού ο τρόπος με τον οποίο ο Φιλ Γκος έφτασε προχθές σε αυτήν την ξεχωριστή επίδοση μέσα από τα highlights του Basketball Champions League αποκλειστικά για το basketa.gr

 

https://youtu.be/wR1jISh03ic

 

Και μην ξεχνάτε πως το basketa.gr στο πλαίσιο της συνεργασίας του  με το BCL μπορεί να σας στείλει στο Final Four της διοργάνωσης. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ