17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Γκασόλ επέστρεψε στο… σπίτι του (pics)

Ο Πάου Γκασόλ μπορεί να βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα στην Βαρκελώνη, όμως το πρωί της Παρασκευής (5/3) είχε την ευκαιρία να κάνει την πρώτη του... επίσκεψη στο Παλάου Μπλαουγκράνα και να συνομιλήσει από κοντά με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Ισπανός αθλητής έπειτα από μία ολόκληρη εικοσαετία γεμάτο επιτυχίες στο ΝΒΑ αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα, οπότε η σημερινή επίσκεψη στο γήπεδο των Καταλανών δεν ήταν άγνωστη για τον ίδιο, καθώς του... ξύπνησαν μνήμες από το παρελθόν, ενώ βρήκε οικεία πρόσωπα, όπως ο Λιθουναός τεχνικός όπου στο παρελθόν ήταν συμπαίκτες στους «μπλαουγκράνα» αλλά και τον Νίκολα Μίροτιτς όπου γνωρίζονται από την κοινή τους πορεία στους Μιλγουόκι Μπακς.

Φυσικά ο Πάου Γκασόλ τα είπε σε φιλικό επίπεδο και με τους Ισπανούς αθλητές της ομάδας που γνωρίζονται από την εθνική ομάδα αλλά και με τους νέους αθλητές του συλλόγου. Έκατσε στα αποδυτήρια με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ είδε από κοντά την προπόνηση της Μπαρτσελόνα πριν τον αγώνα με την Μπασκόνα απόψε για την Εuroleague.

Δείτε εδώ τις πρώτες στιγμές του Πάου Γκασόλ στο Παλάου Μπλαουγκράνα:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ