19.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Ο Γκαρούμπα των ρεκόρ (vids+pics)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μούρθια στο «WiZInk Center», με τον Ουσμάν Γκαρούμπα να ξεδιπλώνει το πλούσιο ταλέντο του.

Ο γεννημένος στην ισπανική πρωτεύουσα φόργουορντ/σέντερ από Νιγηριανούς γονείς έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος που πέτυχε double double, με 13π. και δέκα ριμπάουντ. Συγκεκριμένα, είναι 17 ετών και έξι μηνών, καθώς έχει γεννηθεί στις 9 Μαρτίου του 2002.

Έτσι, «έσπασε» το ρεκόρ που κρατούσε μέχρι την Κυριακή (29/09) ο Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος τα κατάφερε για πρώτη φορά σε ηλικία 17 ετών και εννέα μηνών, ενώ ο Ρίκι Ρούμπιο υποχώρησε τρίτος στη σχετική λίστα, καθώς έγινε για πρώτη φορά «διπλός» σε ηλικία 18 ετών και τριών μηνών.

https://www.youtube.com/watch?v=LCgakaE6FYg

Παράλληλα, ο Ισπανός διεθνής έγινε ο νεότερος παίκτης στο ισπανικό πρωτάθλημα με τουλάχιστον δέκα ριμπάουντ σε ένα ματς, ξεπερνώντας και εδώ το Σλοβένο γκαρντ, που ήταν ήδη 18 ετών όταν τα κατάφερε. Δεν μπόρεσε, όμως, να καταρρίψει και το ρεκόρ του Ρίκι Ρούμπιο στην αξιολόγηση, μένοντας στη δεύτερη θέση με 24 βαθμούς.

Ο Ουσμπάν Γκαρούμπα χρησιμοποιήθηκε για συνολικά 22.18’ από τον Πάμπλο Λάσο, ξεκινώντας ως βασικός, κι είχε 1/1 βολές, 6/9 δίποντα και 0/1 τρίποντα, οκτώ αμυντικά και δύο επιθετικά ριμπάουντ, μία ασίστ, δύο κοψίματα και ούτε ένα λάθος.

https://www.youtube.com/watch?v=oWwwnjhQ7Ws



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ