17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Γκαρνέτ διαφωνεί με τη «φούσκα» κι έχει λόγο

Κάθετα αντίθετος με τη διεξαγωγή αγώνων σε «φούσκα», όπως συμβαίνει τώρα στο ΝΒΑ που όλα τα ματς γίνονται στην Disney World του Ορλάντο, είναι ο Κέβιν Γκαρνέτ.

Ο 43χρονος παλαίμαχος φόργουορντ/σέντερ αγωνίστηκε στο «μαγικό κόσμο» από το 1995 έως το 2016, φορώντας τη φανέλα των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, των Μπόστον Σέλτικς και των Μπρούκλιν Νετς, και κατέκτησε μία φορά τον τίτλο, το 2008. Αυθεντικός trash talker, θεωρεί πως δεν θα μπορούσε να παίξει υπό τις τωρινές συνθήκες, καθώς η απουσία κόσμου θα δημιουργούσε προβλήματα στην τηλεοπτική μετάδοση, καθώς θα ακούγονταν όλα όσα έλεγε.

Αναφερόμενος στην εποχή του, τον εαυτό του, τους συμπαίκτες του και τους αντιπάλους, εξήγησε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε σε μια "φούσκα". Ξέρετε πόσο πολύ φώναζα σε σουτ αντιπάλου; Ακουγόμουν πολύ εύκολα. Θα έπρεπε να υπάρχει πολλή λογοκρισία. Θα υπήρχαν πολλές κάμερες κι εμείς δεν μπορούσαμε να κινηθούμε όπως θα θέλαμε. Είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα πλέον».

Επιμένοντας στην άποψή του, πρόσθεσε: «Ήμασταν άντρες. Μιλούσαμε ο ένας στον άλλον. Στο πικ εν ρολ, σε όλα. Θα ήταν τελείως διαφορετικά. Θα ήταν… βάρβαρο! Θα επικρατούσε χάος, δεν θα γινόταν να παίξω σε τέτοιες συνθήκες, ούτε οι συμπαίκτες μου ούτε οι αντίπαλοί μου».

Στο ΝΒΑ απομονώθηκαν στην Disney World του Ορλάντο εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία όλων. Τον πρώτο ενάμιση μήνα στις εγκαταστάσεις ήταν μόνο οι αποστολές των ομάδων, πλέον όμως βρίσκεται και περιορισμένος αριθμός συγγενών. Ωστόσο, απαγορεύεται να φωνάζουν ή να μιλούν με τους παίκτες κατά τη διάρκεια των αγώνων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ