19.8 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Γκαλινάρι και η επιστροφή του στην Ιταλία

Η Ιταλία εξασφάλισε την παρουσία της στο Προολυμπιακό Τουρνουά, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το 2020, και ο Ντανίλο Γκαλινάρι δεσμεύθηκε πως θα δώσει κανονικά το παρών.

Η «σκουάντρα ατζούρα» δεν κατάφερε να περάσει στα προημιτελικά του 18ου Παγκοσμίου Κυπέλλου, στην Κίνα, αλλά τουλάχιστον θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκρισή της στα ιαπωνικά παρκέ μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά. Οι αγώνες θα γίνουν τον Ιούλιο του 2020, με τον 31χρονο φόργουορντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ πάντως να επιβεβαιώνει από τώρα την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

«Θα κατέβω σίγουρα στο Προολυμπιακό Τουρνουά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία», ανέφερε αρχικά ο Ντανίλο Γκαλινάρι, για να προσθέσει για τη νίκη τους στην παράταση επί του Πουέρτο Ρίκο, με την οποία ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην Κίνα: «Παίξαμε άσχημα στα πρώτα δύο δεκάλεπτα, αλλά καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Φυσικά, το μυαλό όλων ήταν στο ματς με την Ισπανία και την ήττα, που μας πόνεσε πολύ. Σήμερα (08/09) έπρεπε να σώσουμε την κατάσταση… Πλέον, είμαι απόλυτα προσηλωμένος στη νέα σεζόν στο ΝΒΑ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ