26 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Ο Γιαννάκης «βλέπει» τον Κιθ Μπένσον

Ο χρόνος αρχίζει και μετράει αντίστροφα ενόψει της νέας περιόδου και για τον Άρη υπάρχουν δύο βασικές εκκρεμότητες, ενός πόιντ γκαρντ και ενός σέντερ. Η δεύτερη θέση είναι πιθανό να καλυφθεί με τον Κιθ Μπένσον.

Ο Αμερικανός απασχόλησε προ μερικών εβδομάδων τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο χωρίς όμως να υπάρχει ακόμη απόφαση ώστε οι «κίτρινοι» να κινηθούν για την απόκτηση του. Ένα μειονέκτημα στην περίπτωση του, είναι ότι ο Μπένσον δεν μπορεί να έρθει άμεσα στην Ελλάδα δεδομένου ότι δεσμεύεται στο NBL της Κίνας μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο Μπένσον είναι 29 ετών με ύψος 2,11 και είναι κοσμογυρισμένος. Μετά το κολέγιο (Οκλαντ 2007-2011) επιλέχθηκε στο Νο48 του ντραφτ του 2011 από τους Ατλάντα Χοκς και έκτοτε έπαιξε σε αρκετές ομάδες σε διάφορες μεριές του κόσμου. Μεταξύ αυτών και στο ΝΒΑ το 2012 με τους Ουόριορς σε τρεις αγώνες.

Το 2016 στέφθηκε πρωταθλητής στην D-League ενώ στη σεζόν που πέρασε ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας του Πρωταθλήματος. Στην Ευρώπη αγωνίστηκε με τις Σάσαρι, Μινσκ, Νεπτούνας και Κάλεβ. Θεωρείται εξαιρετικός αμυντικός με έφεση στα κοψίματα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ