23.3 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Ο Γιάννης τσατίστηκε κι ετοιμάζεται για επιστροφή

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχασαν το πλεονέκτημα έδρας μετά την ήττα τους στο «Fiserv Forum» από τους Τορόντο Ράπτορς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τσατίστηκε.

Τα «ελάφια» υπολείπονται πλέον με 3-2 στους τελικούς της Ανατολής, στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ, με τον 24χρονο γκαρντ/φόργουορντ να μην μπορεί να… χωνέψει τη νέα ήττα τους -τρίτη διαδοχική- από τους «πτερόσαυρους». «Πρέπει να συνεχίσω να είμαι επιθετικός και να τελειώνω καλύτερα τις φάσεις με επαφή. Θέλω απλά να κερδίσω, είχαμε την ευκαιρία σήμερα (24/05) και δεν το κάναμε. Είμαι τσατισμένος για αυτό. Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά, να πιστέψουμε στον εαυτό μας και θα το κάνουμε. Παίζουμε καλό μπάσκετ ολόκληρη τη χρονιά και όσο τσατισμένος, εκνευρισμένος κι αν είμαι με αυτό το ματς αποτελεί παρελθόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διεθνής.

Οι Μιλγουόκι Μπακς τερμάτισαν πρώτοι στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ενώ οι Καναδοί ήταν δεύτεροι στην Ανατολή. «Δεν θα γονατίσουμε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Ακόμα κι αν μας χτυπήσουν πρώτοι και ξεκινήσουν καλά το παιχνίδι, δεν θα γονατίσουμε. Θα επιστρέψουμε στο Μιλγουόκι τσατισμένοι. Εάν χάσουμε, εντάξει. Αλλά δεν πρόκειται να λυγίσουμε. Ως ομάδα είναι κάτι νέο για εμάς να χάνουμε τρία διαδοχικά παιχνίδια, αλλά πρέπει να πάμε στο Τορόντο και να πάρουμε το έκτο ματς», συμπλήρωσε ο «Greek Freak».

Η επόμενη αναμέτρηση θα λάβει χώρα στη «Scotiabank Arena» και τα «ελάφια» θα πρέπει να διορθώσουν τα κακώς κείμενα των προηγούμενων εμφανίσεών τους, για να πάρουν τη νίκη και να επιστρέψουν για έβδομο -και τελευταίο- αγώνα στο «Fiserv Forum». Όπως κατέληξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θα πρέπει να διορθώσουμε οτιδήποτε κάνουμε άσχημα αυτή τη στιγμή. Θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε τα πάντα στο παρκέ, να παίξουμε με ενέργεια, σκληρά. Το Τορόντο είναι σπουδαία ομάδα. Ό,τι κι αν γίνεται στο γήπεδο, όσο πίσω κι αν βρεθούν στο σκορ, κυκλοφορούν την μπάλα, βάζουν μακρινά σουτ. Δεν κάναμε καλή δουλειά στο αμυντικό ριμπάουντ κι ελπίζω να το κάνουμε στον έκτο αγώνα. Βρίσκουμε πολλά ελεύθερα σουτ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, αλλά να έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια για να κερδίσουμε το έκτο παιχνίδι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ