18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Γιάννης μιμήθηκε τον Λεμπρόν και πρόσφερε γέλιο (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεψε τις εντυπώσεις και εκτός γηπέδου και μετά την λήξη του All Star Game πρόσφερε μία αστεία στιγμή κατά την διάρκεια των δηλώσεών του προς τους δημοσιογράφους προσποιούμενος τον Λεμπρόν Τζέιμς όταν είχε κατακτήσει τον τίτλο με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο Έλληνας διεθνής παίκτης έσπασε αρκετά ρεκόρ με την εξαιρετική του εμφάνιση στον αγώνα του All Star Game και ένα από αυτά ήταν ότι αναδείχθηκε ο πρώτος Ευρωπαίος αθλητής MVP στην ιστορία της... γιορτής του ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κρατούσε σφιχτά το βραβείο του MVP μετά τον αγώνα και όπου πήγαινε το κουβαλούσε μαζί του όπως και στην συνέντευξη τύπου.

Όμως θέλησε να... πειράξει και να αστειευτεί με τον συμπαίκτη του στο All Star Game, Λεμπρόν Τζέιμς, φέρνοντας στη μνήμη μας τα αξέχαστα λόγια του «Βασιλιά» μετά την κατάκτηση του τίτλου με τους Καβαλίερς: «Κλίβελαντ αυτό είναι για σένα». Ο Γιάννης θέλησε για λίγο να μπει... στα παπούτσια του και να τον μιμηθεί λέγοντας χαρακτηριστικά για το βραβείο του MVP: «Μιλγούοκι αυτό είναι για σένα».

Βέβαια ο σούπερ σταρ παίκτης των «ελαφιών» ο οποίος υπέγραψε πρόσφατα την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Μπακς, εκτός από τους ατομικούς τίτλους θέλει να φέρει το πρωτάθλημα στην πόλη του Μιλγουόκι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ