22.7 C
Athens
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Ο Γιάννης θέλει Κάρι!

Η ώρα του ντραφτ για το All Star Game του ΝΒΑ πλησιάζει. Την Πέμπτη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα καθήσουν σε μια αίθουσα και σε απ' ευθείας τηλεοπτική μετάδοση θα επιλέξουν τους συμπαίκτες τους από τη δεξαμενή των 22 παικτών, που είναι διαθέσιμοι. Το ερώτημα, λοιπόν, είναι ένα: ποιους θα επιλέξουν;

Ρωτήθηκε ο Γιάννης αμέσως μετά τον αγώνα των Μπακς στο Μπρούκλιν. Και δεν αρνήθηκε να αποκαλύψει κάποια από τα πλάνα του:

"Θα ήθελα να διαλέξω τον Κάρι, γιατί πέρυσι με διάλεξε εκείνος πρώτο, οπότε θέλω να του ανταποδώσω τη χάρη. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι οι επιλογές μου θα είναι τυχαίες".

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Αντετοκούνμπο επιλέγει δεύτερος, διότι ο ΛεΜπρόν συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στην ψηφοφορία των all stars και απέκτησε το προνόμιο να διαλέξει πρώτος. Αν ο "Βασιλιάς" δεν έχει ως πρώτη επιλογή τον Κάρι, τότε μάλλον θα τον δούμε να παίζει το πλευρό του Greek Freak, ο οποίος είπε επίσης ότι θα προσπαθήσει να επιλέξει και τον συμπαίκτη του στους Μπακς, Κρις Μίντλετον.

"Θα προσπαθήσω να φτιάξω μια ομάδα που θα παίξει δυνατά. Νομίζω ότι θα πάω με τους νεότερους σε ηλικία παίκτες", πρόσθεσε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ