23.4 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Ο Γιάννης δεν έφερε την άνοιξη (vid)

Μια ανάσα από το τριπλ νταμπλ έφτασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά ούτε αυτό πέτυχε ούτε τους Μπακς κατάφερε να οδηγήσει στη νίκη. Οι Ουίζαρντς δραπέτευσαν επιτυχώς από το Μιλγουόκι κερδίζοντας με 107-104 και σημειώνοντας την τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη τους, παρά το ότι εδώ και 11 αγώνες παίζουν χωρίς τον ηγέτη τους, Τζον Ουόλ, που είναι τραυματίας.

Οι Ουίζαρντς προηγήθηκαν με 26-5 στο ξεκίνημα και κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο οι Μπακς γύρισαν το παιχνίδι. Ο Αντετοκούνμπο έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 23 πόντους, 13 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ είχε ως άξιο συμπαραστάτη του τον Τζαμπάρι Πάρκερ, που φαίνεται ότι έχει αφήσει οριστικά πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό του σκοράροντας 19 πόντους.

Όμως οι Ουίζαρντς έδειξαν χαρακτήρα, διατήρησαν την ψυχραιμία τους στο τέλος και με τον Μπράντλεϊ Μπιλ να σκοράρει 21 πόντους και να πετυχαίνει ένα πολύ κρίσιμο τρίποντο ένα λεπτό πριν από το τέλος πήραν την νίκη, που τους διατηρεί στην τέταρτη θέση της Ανατολής, την ώρα που οι Μπακς παραμένουν έκτοι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ