21.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο Γιάννης αποκάλυψε στοιχεία της σχέσης του (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μένει σπίτι και προσπαθεί να βρει τρόπος για να περάσει ευχάριστα την ώρα του, εν μέσω κορονοϊού.

Ο 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς έγινε πρόσφατα πατέρας και θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους του στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης διάφορα στοιχεία της σχέσης του με τη Μαράια Ρίντλσπριγκερ. Οι δυο τους πήραν μέρος σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, το «Couple Challenge», στο οποίο έπρεπε οι δυο τους να απαντήσουν ταυτόχρονα στις ίδιες ερωτήσεις, έχοντας τα μάτια κλειστά, ώστε να μη βλέπει ο ένας τις αντιδράσεις του άλλου.

Αλλού συμφώνησαν, αλλού διαφώνησαν, αυτό που μάθαμε πάντως ήταν -μεταξύ άλλων- πως την κίνηση για το πρώτο φιλί την έκανε πρώτος ο Έλληνας διεθνής, εκείνος ήταν που είπε πρώτος «Σ’ αγαπώ», ενώ είναι ο πιο αστείος και ο πιο πεισματάρης του σπιτιού, ο πιο ακατάστατος, αλλά κι εκείνος που αργεί να ετοιμαστεί το πρωί και όταν αρρωσταίνει κάνει σαν μωρό. Η 27χρονη σύντροφός του, από την πλευρά της, είναι περισσότερο ρομαντική, εκείνη που πρώτη κάνει πίσω σε έναν καβγά, όπως κι εκείνη που ξοδεύει περισσότερα χρήματα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Couple challenge??‍♂️ W/ @m.riddle15

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ