31.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Γερέμπκο έσωσε τους Ουόριορς (vids)

Αντιμέτωποι με την πρώτη ήττα τους στο φετινό ΝΒΑ βρέθηκαν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αλλά εν τέλει κατάφεραν να «αποδράσουν» από τη «Vivint Smart Home Arena», 124-123 τους Γιούτα Τζαζ.

Ο Γιόνας Γερέμπκο (10π., έξι ριμπάουντ) πέτυχε το νικητήριο καλάθι, ύστερα από άστοχο σουτ του Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος πάντως αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 38π., ενώ είχε και εννέα ριμπάουντ, εφτά ασίστ, ένα κλέψιμο κι ένα κόψιμο σε 40’. Οι «πολεμιστές» βρέθηκαν πίσω ακόμα και με διαφορά 16π., αλλά δεν τα παράτησαν και δικαιώθηκαν.

https://www.youtube.com/watch?v=SCi4Fwo2f5k

Ο Στεφ Κάρι σκόραρε 31π. κι είχε και οκτώ ασίστ, τέσσερα ριμπάουντ και δύο κλεψίματα, άστοχος ήταν ο Ντρέιμοντ Γκριν κι έμεινε στους 14π., μαζί με εννέα ριμπάουντ, έξι ασίστ, ένα κλέψιμο, δύο κοψίματα και πέντε λάθη.

https://www.youtube.com/watch?v=Z28FI9zMoLo

Ο Τζο Ίνγκλις δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα των «μορμόνων», παρά τους 27π. του. Άλλους 19π. αλλά με 7/23 σουτ εντός παιδιάς είχε ο Ντόνοβαν Μίτσελ, 13π. με δέκα ασίστ ο Ρίκι Ρούμπιο και 16π. με δέκα ριμπάουντ ο Ρούντι Γκομπέρ, ενώ 17π. με εφτά ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και δύο κλεψίματα συνείσφερε ο Τζο Κράουντερ. Δεν αγωνίστηκε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

https://www.youtube.com/watch?v=3WjMRT45nNM

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν το καλύτερο ημίχρονο της ιστορίας τους (81-69), ενώ ευστόχησαν σε συνολικά δεκαοκτώ τρίποντα, αριθμός που επίσης αποτελεί ρεκόρ. Ο πρώην παίκτης τους, όμως, αποδείχθηκε ήρωας της τελευταίας στιγμής και δεν τους επέτρεψε να κάνουν την έκπληξη κόντρα στους πρωταθλητές.

https://www.youtube.com/watch?v=PX66713JXYY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ