21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Βουλγαρόπουλος, ο Άρης και το άγγιγμα του Σερέλη

Κάποιες φορές η μοίρα σου παίζει περίεργα παιχνίδια, και αυτό θα πρέπει να σκέφτεται και ο Στράτος Βουλγαρόπουλος, ο οποίος απέναντι στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε, πέτυχε το πρώτο ρεκόρ καριέρας του σε πόντους και ριμπάουντ, στην σύντομη παρουσία από την Basket League.

Ο γεννημένος στην Θεσσαλονίκη, 20χρονος «γίγαντας» που βλέπει τον κόσμο από τα 217 εκατοστά, αποτέλεσε επιλογή του Χρήστου Σερέλη το περσινό καλοκαίρι, με τον ικανότατο τεχνικό να θέλει να αξιοποιήσει ένα από τα σπουδαιότερα πρότζεκτ σε αυτή την ηλικία, γνωρίζοντας ότι αθλητή με τέτοιο ύψος δεν βρίσκεις κάθε ημέρα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο coach Σερέλης παίρνει πράγματα από όλους τους παίκτες του, και έτσι στην χθεσινή (6/2) επίσκεψη στο «Nick Galis Hall», και στην επιστροφή σε ένα γήπεδο που αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια, τον ξεκίνησε βασικό, για να έχει 6 πόντους με 3/3 δίποντα και 7 ριμπάουντ σε 16:24 συμμετοχής, στην καλύτερη του συμμετοχή σε 14 παιχνίδια στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Στράτος Βουλγαρόπουλος έκανε τα πρώτα του βήματα στον ΑΓΣ Ρούπελ Σιδηροκάστρου, απ’ όπου το 2014 πήρε μεταγραφή για τον ΚΑΟ Δράμας. Από τη Δράμα επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για την GBA, όταν τη γνωστή Ακαδημία είχαν από κοινού οι Λάζαρος Παπαδόπουλος, Νίκος Χατζηβρέττας. Το καλοκαίρι του 2017 εντάχθηκε στον Άρη, αγωνιζόμενος στις ομάδες υποδομών των «κιτρινόμαυρων», και όντας διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ