22.9 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Βετούλας επέστρεψε στην Νίκαια!

Μια σχέση που διακόπηκε χωρίς πραγματικά να το θέλουν τα δύο μέρη της, από σήμερα ξαναρχίζει και ο Νίκος Βετούλας αναλαμβάνει να καθοδηγήσει τον Ιωνικό Νίκαιας στην Basket League όπου και τον οδήγησε πέρυσι.

Ο Ελληνας προπονητής είχε αποχωρήσει κυρίως για προσωπικό λόγο τον οποίο κατάφερε να ξεπεράσει όταν ξανακλήθηκε από τον Βαγγέλη Τσάπα μετά το πρόωρο και άδοξο φινάλε της συνεργασίας με τον Στέργιο Κουφό

Ο Βετούλας αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά και το Σάββατο να είναι και στον πάγκο της ομάδας με την τύχη να τα φέρνει έτσι και να είναι ματς στην πόλη του την Πάτρα, με αντίπαλο τον Προμηθέα.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στις αλλαγές που θα γίνουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αφού μπορεί ο προπονητής να πλήρωσε το μάρμαρο της άσχημη εκκίνησης, αλλά σίγουρα δεν ήταν μόνο δική του η ευθύνη. Ο πρώτος υποψήφιος προς αντικατάσταση είναι ο BJ Στιθ ο οποίος δεν δικαιώνει τις προσδοκίες.

Ολα αυτά, βέβαια, θα φανούν τις επόμενες ημέρες και αφού ο Βετούλας βγάλει τα συμπεράσματά του και κρίνει τι ανάγκες υπάρχουν.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ