21 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Ο «Βασιλιάς» της «Βασίλισσας» (vid)!

Η ΑΕΚ επιστρέφει στο Basketball Champions League και φαίνεται πως έχει βρει τον άνθρωπο στον οποίο θα στηρίξει το επιθετικό της πλάνο, στο πρόσωπο του Κέντρικ Ρέι, του ανθρώπου του οποίο το επώνυμο στα ισπανικά μεταφράζεται σε... Βασίλιας!

Ο 25χρονος γκαρντ συστήθηκε πέρυσι στο ελληνικό κοινό με τη φανέλα της Νίμπουργκ κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.  Εκεί έκανε το ματς της ζωής του, έχοντας 30 πόντους (9/10 δίποντα, 4/10 τρίποντα) 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Έτσι, ο κόουτς Παπαθεοδώρου είχε την ευκαιρία να τον τσεκάρει και να βάλει το όνομά του στην κορυφή της λίστας των μεταγραφικών στόχων. Ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν του χάλασε χατίρι, ακυρώνοντας την μεταγραφή του Πάρις Λι και φέρνοντας τον Ρέι στην Αθήνα.

Ο περυσινός «δήμιος» της ΑΕΚ, αποτελεί φέτος τον «killer» της, αφού στις πρώτες αγωνιστικές κόντρα σε Παναθηναϊκό και Κολοσσό είχε κάτι παραπάνω από 20 πόντους μέσο όρο. Η έφεση που έχει στο σκοράρισμα είναι εμφανής, αλλά ο Παπαθεοδώρου περιμένει ακόμα περισσότερα, κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί που φέτος δε θα υπάρχει ο περυσινός πρώτος σκόρερ της λίγκας, Βινς Χάντερ.

Η ΑΕΚ πέρα από την συμμετοχή της στους τελικούς, έχει θέσει ως στόχο την επιστροφή της στο Final 4 του BCL και γιατί όχι την κατάκτηση του τροπαίου. Μένει να δούμε αν η «Βασίλισσα», έχει βρει τους… στρατιώτες της, αλλά κυρίως το «Βασιλιά», που θα την επαναφέρει στο… θρόνο της. Άλλωστε, το όνομα Ρέι στα ισπανικά σημαίνει βασιλιάς. Τυχαίο;

Ίδωμεν...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ