19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Βασιλειάδης «επέστρεψε» στο Μπιλμπάο (pic)

Η Μπιλμπάο δεν αγωνίζεται… μόνη της στην «Bilbao Arena». Στις κερκίδες δεν υπάρχουν θεατές, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά ουκ ολίγοι φίλοι της δίνουν το παρών εικονικά.

Οι Βάσκοι έχουν τοποθετήσει χάρτινες φιγούρες -αληθινών προσώπων- στις εξέδρες ώστε να μην είναι άδειες. Ανάμεσά τους είναι και αρκετοί πρώην παίκτες τους, όπως ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα από το 2010 μέχρι το 2013. Οι φωτογραφίες, που έδωσαν στη δημοσιότητα, είναι από την εντός έδρας αναμέτρησή τους με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού το Σάββατο (07/11) βρέθηκαν στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» για το ντέρμπι με την Μπασκόνια, στο οποίο γνώρισαν βαριά ήττα και υποχώρησαν στο 1-7 στο ισπανικό πρωτάθλημα.

«Πάντα MIB», δηλαδή «Men in Black», σχολίασε ο 36άχρονος γκαρντ/φόργουορντ για την παρουσία του στο κλειστό της Μπιλμπάο έστω και με αυτόν τον, αν μη τι άλλο, πρωτότυπο τρόπο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Hoy no estamos solos! Gracias a la colaboración de @segurosbilbao muchos de vosotros nos acompañáis hoy en la cancha ¡Contigo más seguros! ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RETAbet Bilbao Basket (@bilbaobasketoficial) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ