14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Βάσκεθ επιμένει στην απόσυρση και δεν αγωνίζεται στο πρωτάθλημα!

Ο Φραν Βάσκεθ μετά από αρκετά χρόνια πλούσιας καριέρας αποφάσισε πριν λίγο καιρό να βάλει τίτλους τέλους και να κρεμάσει τα παπούτσια του και δείχνει να εμμένει στην απόφαση αυτή παρά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός σέντερ στις 7 Μαΐου είπε το δικό του αντίο στο μπάσκετ λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας όμως η ACB αποφάσισε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στη Βαλένθια με τις δώδεκα πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Αναμεσά τους θα αγωνιστεί και η Σαραγόσα στην οποία ανήκει ο Φραν Βάσκεθ, όμως όπως έκανε γνωστό ο ίδιος στηρίζει την απόφασή του να αποχωρήσει από τα γήπεδα και να θέσει σε προτεραιότητα την υγεία του δίχως να παραλάβει τα υπόλοιπα λεφτά του συμβολαίου του.

«Όλοι προσαρμοζόμαστε σε μια νέα κατάσταση, ζούμε καθημερινά με αυτά τα μέτρα. Είχα τις ανησυχίες μου για την επιστροφή στην προπόνηση και δεν ήταν ξεκάθαρο για μένα να παίξω ξανά σε αυτήν την κατάσταση, έτσι. Νομίζω ότι πάμε πολύ γρήγορα. Δεν μπορώ να αγκαλιάσω την οικογένεια ή τους φίλους μου και πρέπει να έρθουμε σε επαφή με συμπαίκτες και αντιπάλους. Έβαλα την υγεία μου πάνω από οτιδήποτε άλλο. Λυπάμαι πολύ για τους οπαδούς και το σύλλογο, αλλά είναι κάτι που δεν ήθελα να κάνω» ενώ συνέχισε:

Η απόφαση της απόσυρσής μου ήταν ξεχωριστή φυσικά. Η πρόθεσή μου ήταν να πω αντίο παίζοντας σε ένα γήπεδο, αυτό είναι που ήθελα. Αλλά σε αυτήν την κατάσταση δεν το βλέπω καθαρά και το ανέφερα στο σύλλογο. Κατά την άποψή μου, υπάρχουν πρωτόκολλα και μέτρα, ναι, αλλά δεν ένιωσα την απαραίτητη ασφάλεια για να συνεχίσω και προτίμησα να βάλω πρώτα την υγεία μου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ