23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο “αυστηρός” Ζιάγκος και νέος ξένος για Κύμη

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έχει βάλει το Ρέθυμνο σε τροχιά νικών και σωτηρίας, αλλά δεν επαναπαύεται στα αποτελέσματα. Ο Ισίδωρος Κουτσός δεν έχει τίποτα για να επαναπαυτεί και αναζητά την επομενη προσθήκη για την Κύμη.

"Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, παίζοντας με μυαλό και χτυπώντας εκεί που είχαμε σημαδέψει. Στο δεύτερο, όμως, γύρισε ο διακόπτης και κάναμε 11 λάθη ενώ δώσαμε μόλις δύο ασίστ. Κρατάμε φυσικά τη νίκη, κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική, πήραμε και μια πολύ καλή διαφορά όμως δεν γίνεται να μην επιμείνουμε και να μην αναλύσουμε τα προβλήματα που εμφανίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ αυτής της ομάδας, που είχε δουλέψει πολύ καλά και πριν έρθω εγώ και σταδιακά αρχίζει να διαχειρίζεται και το μεγάλο πρέπει που υπάρχει για τα αποτελέσματα", είπε ο προπονητής του Ρεθύμνου.

Ο Κουτσός εντόπισε την βασική διαφορά των δύο ομάδων, "στην κυριαρχία του Ρεθύμνου στα ριμπάουντ και ειδικά στα επιθετικά που μας πήραν, είμασταν πολύ κακοί εκεί. Κάναμε όμως και πολλά λάθη και έτσι χάσαμε την επαφή μας με τον ρυθμό του αγώνα. Οπως και με τον Χολαργό, έτσι και σήμερα στην τέταρτη περίοδο και στο κρίσιμο σημείο του αγώνα εν λειτουργήσαμε καθόλου καλά και ελπίζουμε αυτό να το λύσουμε με την προσθήκη ενός ακόμα παίκτη. Είναι γεγονός ότι αναζητούμε έναν για να αντικαταστήσουμε τον Ρέτζιναλντ Χολμς", είπε προαναγγέλοντας μεταγραφική προσθήκη για την Κύμη.

 Ο Στιβ Μπαρτ ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ρεθύμνου και δεν... εξεπλάγη από τις επιδόσεις του. "Από μικρός αυτό κάνω, σκοράρω. Αλλος παίκτης είναι καλός πασέρ, άλλος καλός ριμπάουντερ, άλλος καλός αμυντικός, εγώ είναι σκόρερ. Παίζαμε έναν τελικό, είχαμε αποφασίσει να παλέψουμε κάθε δευτερόλεπτο και το κάναμε. Φυσικά και θα σωθούμε!", διαβεβαίωσε ο Αμερικανός.
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ