22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ασυγκράτητος Σενγκέλια και ο MVP Γκιστ (vids)

Ο Τορνίκε Σενγκέλια φιγουράρει στην πρώτη θέση του βίντεο με τις πιο εντυπωσιακές φάσεις από τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο 26άχρονος φόργουορντ είδε την Μπασκόνια να χάνει από τη Φενέρμπαχτσε στη «Fernando Buesa Arena», ήταν όμως εντυπωσιακός όταν έκοψε, ξεχύθηκε στον αιφνιδιασμό και κάρφωσε στο τουρκικό καλάθι κατά τη διάρκεια του δεύτερο δεκαλέπτου. Από το ίδιο ματς, ο Γιαν Βέσελι επίσης «πέταξε» και βρέθηκε στο νούμερο 2 του Top 10, με τον Τζέιμς Γκιστ να πλασάρεται στο Νο 4 για το κάρφωμά του στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μάλαγα στο ΟΑΚΑ, ύστερα από ασίστ του Νικ Καλάθη.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των «πρασίνων», μαζί με το Νάντο Ντε Κολό, αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής. Αμφότεροι συγκέντρωσαν 30 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης και μοιράστηκαν τον τίτλο του MVP. Ο Τζέιμς Γκιστ είχε την Παρασκευή (01/12), στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, 17 πόντους με 7/9 δίποντα και 1/2 τρίποντα, έντεκα ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κλέψιμο, δύο κερδισμένα φάουλ και ούτε ένα λάθος στα 35.04’ που έμεινε στο παρκέ. Ο Γάλλος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από την πλευρά του, σημείωσε 18 πόντους με 2/3 βολές, 5/8 δίποντα και 2/5 τρίποντα, μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ, μοίρασε έντεκα ασίστ, έκανε τέσσερα κλεψίματα, ενώ είχε πέντε κερδισμένα φάουλ, μαζί με τρία λάθη, σε 33.12’ με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να επικρατεί της Μπαρτσελόνα στη «Megasport Arena».

https://www.youtube.com/watch?v=MfuibgaXm3M

https://www.youtube.com/watch?v=1e1GIzybc68



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ